YNY Sebi aruncă bomba! Gata: E ultimul său album / video

Data publicării:
YNY SEBI
Descriere foto: YNY SEBI

YNY Sebi aruncă bomba!

YNY Sebi este senzația muzicii trap din România. El a fost invitat în cadrul unui podcast în care a zis ce vrea să facă pe viitor.

„Nu știu dacă acesta va fi ultimul meu album trap, dar o să văd. Aș vrea, ușor-ușor, să fac tranziția către ce consider eu că este mai bine pentru imaginea mea. Am 19 ani, am timp să mă reinventez, lucru pentru care mă bucur. Aș vrea să trec la nivelul următor”, a zis YNY Sebi.

 

Întrebat dacă este chiar ultimul album de trap pe care îl face vreodată, artistul a zis: „Depinde de susținerea pe care o voi avea în spate. La acest album, voi fi trup și suflet, și ca mesaj, și ca vibe. Vreau să mă implic foarte mult la acest album. Dacă este să fie lovitură... bine, dacă nu... mă voi reinvita, trebuie să vin cu ceva nou. Sper să aprecieze și oamenii acest album și să fie mai recunoscători pentru că încerc foarte multe lucruri, că mă mulez foarte mult pe orice stil. Sunt un viitor artist, aia mă consider eu”.

 

YNY Sebi: Voi cânta de voi rupe!

 

 

„Mi-au zis și experții: dacă îmi voi regla respirația, voi cânta de voi rupe! Și asta îmi doresc să fac. Cât despre publicul de trap... nu zic că este aiurea ca la 25 de ani să asculți trap... dar în fine. Vreau ca a mea carieră să se rezume la reinventări, proiecte noi, tot felul de nebunii”, a mai spus cântărețul.

 

„Cu toți organizatorii m-am comportat fenomenal, am lăsat loc de Bună ziua. I-am înțeles de fiecare dată. Nu am vrut să par deloc figurant. Am stat și la poze. Este datoria mea pentru că oamenii plătesc ca să vină la concertele mele. Am avut și concerte cu 100 de oameni, am avut și concerte cu 3000 de oameni. Datoria mea este să-i distrez și pe cei 100 de oameni, dar și pe cei 3000 de oameni. Rolul meu este să distrez oamenii. Îmi place să fac oamenii fericiți, îmi place să văd că oamenii uită de probleme în preajma mea”, a mai spus YNY Sebi.

 

Vedeți mai multe în podcastul Emyinpersoana:

 

 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Gest neașteptat la un concert din Capitală: Bogdan de la Ploiești a aruncat cu bani în public. Ce sumă le-a dăruit artistul fanilor:

https://www.spectacola.ro/video-gest-neasteptat-la-un-concert-din-capitala-bogdan-de-la-ploiesti-a-aruncat-cu-bani-in-public-ce-suma-le-a-daruit-artistul-fanilor_32928.html

 

CITEȘTE ȘI: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”:

https://www.spectacola.ro/care-este-actorul-preferat-al-liei-bugnar-din-clanul-sunt-lesinata-dupa-el-e-slabiciunea-mea_37146.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel