Xonia nu face plajă niciodată. Motivul pentru care se ferește de soare: ”Am avut o grămadă de reacții atunci și nu îmi mai trebuie. M-am învățat minte”

Data actualizării: | Data publicării:

Xonia dezvăluie că nu stă niciodată la plajă. Vedeta a prins „teama” de soare încă din copilărie. 

Xonia a găsit alte alternative pentru un bronz de invidiat. Pentru că nu stă la plajă niciodată și nici nu este adepta variantei de a merge la solar, vedeta apelează la bronzarea organică. 


”Ăsta pentru mine este un bronz. Eu sunt foarte albă de fel și nu stau la solar, nici nu stau la soare pentru că sunt prea albă și mă ard. Sincer prefer să nu am probleme la nivelul tenului și să fiu sănătoasă, așa că eu optez pentru o bronzare organică. În momentul de față s-a cam luat, dar să știți că încă sunt bronzată. Nu la intensitatea la care sunt imediat după ce mă bronzez, dar chiar sunt. O să văd data viitoare dacă o să pot să mă bronzez cu o nuanță mai închisă”, a declarat cântăreața pentru Ego. 

 

Nu stă niciodată la plajă

Născută și crescută în Australia, vedeta a învățat de mică riscurile expunerii la soare, astfel că s-a ferit mereu de ultraviolete, fiind adepta cremelor de protecție. 


”În Australia, unde eu sunt născută și crescută, iunie este în perioada de iarnă. Plus că în Australia soarele nu este ca și cel din Europa, acolo arde foarte rău și într-adevăr suntem învățați de mici să ne protejăm, să ne dăm cu multă cremă de protecție, să ne punem tricou”, a mai povestit Xonia pentru EGO.ro.


Are pielea sensibilă și a avut experiențe neplăcute după expunerea la soare


Mai mult, artista spune că a avut și unele experiențe neplăcute, după expunerea la soare, deși, nici atunci nu a exagerat. 

”Am făcut la un moment dat insolație, a fost foarte nasol, și de atunci încerc să mă feresc. Am avut o grămadă de reacții atunci și nu îmi mai trebuie. M-am învățat minte. Sincer, în fiecare an când mă duc acasă în Australia îmi fac toate analizele și tot ce ține de sănătate. Dar mai ales am grijă să îmi verific fiecare punct de pe corp, fiecare aluniță, ca să mă asigur că nu a mai crescut, că este în regulă. Încerc foarte mult să previn toate lucrurile astea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel