Xenia, dansatoarea care i-a „năruit” pe jurați. Andi Moisescu: Mi-ai îndoit direcția definitiv după ce ai început să dansezi

Data publicării:
Xenia Balteanco
Descriere foto: Xenia Balteanco

Xenia a reușit să ia cei 4 de „Da” și să treacă în etapa următoare. Jurații au fost foarte încântați de performanța ei.

Xenia este o fetiță din Republica Moldova care dansează breakdance și care i-a uimit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent.

„Eu sunt Xenia Balteanco și vin din Moldova. Am venit ca să vă arăt talentul meu. Am mai multe talente. Azi eu o să dansez, o să joc fotbal și baschet”, a răspuns fetița la toate întrebările pe care i le-a pus Mihai Bobonete.

Reacția juriului

 

„Ești foarte bună. Tu știai despre ce e vorba. Ne-ai indus și în eroare”, a spus Mihai Bobonete, după ce Xenia i-a surprins pe jurați cu un dans breakdance dificil.

„Ce faci tu acolo nu e de nivelul unei fetițe, ci de nivelul unui dansator profesionist de breakdance. Fețele pe care tu le faci în timpul dansului, nu că nu mă deranjează deloc, dar ajută foarte mult”, a spus și Dragoș Bucur.

„Cât de spectaculos a fost momentul în care a început să danseze breakdance. A fost fenomenal să văd reacția băieților. Vei vedea ce spectacol ai făcut când ai început să dansezi breakdance. Ești foarte talentată”, a mai punctat și Andra.

„Deci mie mi-ai îndoit direcția definitiv după ce ai început să dansezi breakdance”, a mai zis și Andi Moisescu.

 

„Ne-a năruit tot ce se știa despre breakdance. Credeam că trebuie să ai forță, să fii băiat să poți face acele mișcări”, a mai spus Andra după ce Xenia a părăsit scena.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel