Will Smith, la un pas să fie arestat, după palma de la Oscar. Poliția: "Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum”

Data publicării:
Will Smith, Chris Rock, captură video YouTube
Descriere foto: Will Smith, Chris Rock, captură video YouTube

Poliţia era pregătită să îl aresteze pe Will Smith după ce actorul l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena premiilor Oscar, a afirmat joi producătorul ceremoniei.

Producătorul Will Packer a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident."Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să face ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul.

De duminică seară, poliţia din Los Angeles a anunţat că Chris Rock a refuzat să depună plângere şi nu există nicio urmărire penală în acest stadiu.

Scandalul de la gala Oscarurilor de duminică seara a fost declanşat de o glumă a lui Chris Rock despre capul ras al soţiei lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie - o boală care provoacă o cădere semnificativă a părului, despre care ea a dezvăluit că suferă în urmă cu câţiva ani.

Will Smith a urcat brusc pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock sub privirea uluită a celebrităţilor şi telespectatorilor.

Artistul în vârstă de 53 de ani, premiat la scurt timp după incident cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rolul din "King Richard", şi-a cerut scuze public de atunci faţă de Rock şi Academia Oscarurilor.

Aceasta din urmă a iniţiat o procedură disciplinară împotriva lui şi trebuie să se reunească pe 18 aprilie pentru a decide asupra unor eventuale sancţiuni.

Academia Oscarurilor a dat asigurări că i s-a cerut lui Will Smith să părăsească seara premiilor Oscar după incident - fără a preciza de către cine sau în ce cadru - dar actorul a refuzat.

În scurtul fragment din interviul său pentru ABC, care urmează să fie difuzat integral vineri, Will Packer a asigurat, la rândul său, că nu a vorbit cu Will Smith, notează Agerpres.

Citește și: Will Smith, glumă despre chelia unui artist: „Trebuie să se epileze pe cap în fiecare dimineață”. VIDEO viral



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel