Will Smith, glumă despre chelia unui artist: „Trebuie să se epileze pe cap în fiecare dimineață”. VIDEO viral

Data actualizării: | Data publicării:
Will Smith, captură video YouTube
Descriere foto: Will Smith, captură video YouTube

Will Smith a făcut și el același tip de glume pentru care s-a supărat pe Chris Rock. În urmă cu mai mulți ani, actorul s-a amuzat pe seama cheliei unui artist. Acum, bărbatul în cauză intervine în scandalul cu Chris Rock.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, după ce acesta a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Cum a recționat Will Smith

Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la locul său în sală

"Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!", a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

"Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii", a adăugat starul de comedie.

Will Smith a făcut același gen de glume

Basistul John B. Williams, care a fost ținta unei glume despre chelie făcute de Will Smith în emisiunea The Arsenio Hall Show în 1991, consideră că palma de la Oscaruri este "regretabilă"

Basistul John B. Williams își amintește clar momentul de acum mai bine de 30 de ani, când Will Smith l-a arătat cu degetul în timpul unui episod al emisiunii The Arsenio Hall Show și a făcut o glumă despre chelia sa.

"Nu am luat-o în serios. Era un comediant. Era "Fresh Prince of Bel-Air". A fost un rapper. Am luat-o ca pe o glumă. Am râs", a declarat Williams, în vârstă de 81 de ani, pentru Rolling Stone, în primul său interviu de când un clip cu schimbul de replici din 1991 a început să devină viral.


De asemenea, el susține că ceea ce s-a întâmplat duminică seară a fost diferit și că îl poate "înțelege" pe Smith.

Williams, care a cântat în formația lui Arsenio Hall, The Posse, și-a amintit de schimbul de replici din 1991 când nepotul său i-a arătat luni înregistrarea video care a reapărut. Clipul a devenit viral după scandalul de la premiile Oscar. 

În gluma sa cu mai bine de trei decenii mai devreme, Smith râdea de chelia lui Williams. "Basistul? El are o regulă. Trebuie să se epileze pe cap în fiecare dimineață. Asta e o regulă! El respectă regulile, omule. El urmează regulile", spune Smith în clipul descoperit și postat pe Twitter de un utilizator cu pseudonimul @Peter_OKH

Williams îi ia apărarea lui Will Smith

În timp ce Smith spunea gluma, camera a trecut la Williams, care a zâmbit, a râs și a dat din cap amuzat. Când unii membri ai publicului au părut să geme, Smith a replicat: "Oh, acestea sunt glume. Haideți!"

Williams spune că cele două glume - una spusă de Smith și una care i-a provocat o mare ofensă lui Smith - sunt în mod clar similare, dar și diferite în două aspecte importante.

În primul rând, Williams nu suferă de alopecia areata, spune el pentru Rolling Stone, referindu-se la tipul de alopecie care poate provoca căderea bruscă și peticită a părului, despre care Pinkett Smith a discutat pe Instagram-ul ei. El spune că un tratament topic pe care l-a primit pentru un caz de rujeolă i-a afectat textura părului, așa că într-o zi a decis să se radă complet.


În al doilea rând, incapacitatea lui Smith de a lua gluma în derâdere se datorează faptului că soția sa era ținta, nu el însuși, spune Williams.

"Chris Rock este un comediant. Îmi place Chris Rock. Când Chris a făcut primul comentariu, Will râdea. Abia când a devenit evident că Jada nu credea că este amuzant, Will i-a luat apărarea. Dragostea te face să faci tot felul de lucruri. Asta e soția lui, pe care o iubește. A reacționat doar din indignare. Și eu am reacționat uneori din indignare", spune Williams.

"Bineînțeles, există mai multe lucruri de făcut în acel moment. Mi-aș fi dorit ca el să își folosească mai întâi cuvintele, nu în al doilea rând. Poate că ar fi putut să rezolve problema. Din păcate, nu așa s-a întâmplat.  Este regretabil cum s-a întâmplat", spune Williams.

El s-a bucurat că Denzel Washington și Tyler Perry au reușit să-l tragă deoparte pe Smith în timpul emisiunii pentru "a vorbi cu el și a-l calma", spune el. De asemenea, Williams nu crede că Academia ar trebui să-i ceară lui Smith să returneze premiul pentru cel mai bun actor pe care l-a primit duminică pentru rolul său din "Regele Richard".

"Amândoi sunt tineri decenți", spune Williams despre Smith și Rock. "Îmi plac amândoi. Nu aș vrea să se întâmple nimic rău cu niciunul dintre ei. Ei trebuie să rezolve singuri problema. Mi-ar plăcea să îi văd trecând peste asta și poate că vor ieși împreună. Cred că există regrete de ambele părți".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel