Whitney Houston și fiica sa, destine la indigo. Tragediile care au marcat familia celei mai premiate artiste din istorie

Data publicării:
 Whitney Houston și fiica sa, Bobbi Kristina Brown. Captură foto YouTube/Lifetime
Descriere foto: Whitney Houston și fiica sa, Bobbi Kristina Brown. Captură foto YouTube/Lifetime

Whitney Houston și fiica sa, Bobbi Kristina Brown, au avut destine parcă trase la indigo. Traumele care le-au marcat existența vor fi dezvăluite într-un documentar. 

Documentarul „Didn’t we almost have it all”, care dezvăluie secrete din viața lui Whitney Houston, va fi difuzat pe 6 februarie, pe canalul Lifetime din Statele Unite. 

 

Artista a intrat recent în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor, însă viața acesteia a fost marcată de drame, iar moartea, una tragică. 

 

Documentarul va scoate la lumină traumele prin care au trecut Whitney şi fiica sa, dar și pe faptul că cele două au trăit situații extrem de asemănătoare. 

 


„Este prima dată când vorbesc despre ea. Şi-a iubit fiica mai mult decât orice pe lume”, spune Perri Reid, o prietenă de-a artistei.


„Faptul că şi Bobbi a fost găsită în cadă, având aceeaşi soartă cu cea a mamei ei, nu are nicio logică”, mărturiseşte Sarah Beckmann.

Whitney Houston s-a stins din viață în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani, cu puțin timp înainte să urce pe scenă la Gala de dinaintea Premiilor Grammy. În 2015 a murit şi fiica ei, Bobbi Kristina.

x



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel