What`s Up, probleme grave de sănătate. Se retrage din muzică pentru a se interna în spital: „Mi-au zis că pocnește inima”

Data publicării:
What`s Up, foto Instagram
Descriere foto: What`s Up, foto Instagram

What`s Up a anunțat că se retrage pentru o perioadă de pe scena muzicală, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artistul a primit un diagnostic crunt.

Artistul este pe val din punct de vedere medical, însă este nevoit să își pună cariera pe pauză, pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

 

Recent, What`s Up a declarat, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", că trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății și că va lua o pauză, pentru a se interna în spital. 


"Ideea e următoare, îți zic ceva ce nu am spus nimănui, e prima oara când zic asta, nu știu cât mai stă What`s Up printre noi. Știu că sună urât, dar o fac ca la știri. De la 14 ani am stat pe drumuri, am alergat și dorm câte trei ore pe noapte de când mă știu. (...) Nu prea dorm pentru că mă stresez..

Am făcut niște analize și mi-au spus că am inima mărită, nu că mărită, la limita superioară. Pun patos în tot ce fac și dorm prea puțin. Și mi-au zis că pocnește inima. O să fug un pic prin Europa, nu vă zic unde, am găsit un spital care poate să mă ajute și să îmi revin. Trebuie să iau o pauză, voi pleca pe 29 luna asta și ne vedem pe 8 februarie, când sper să mă întorc bine.", a spus artistul la Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel