What’s Up a sărit să-l bată pe Pitbull Atodiresei: ”Văd că mă tot agresezi”

Data actualizării: | Data publicării:

What’s Up a fost pe punctul de a-l lua la bătaie pe Pitbull Atodiresei în cadrul unei conferințe de presă.

What’s Up a fost prezent în cadrul conferinței de presă ce trebuia să anunțe detalii despre Gala RXF MMA din 27 septembrie, când artistul va intra în ring împotriva lui Exploit. Se pare că această confruntare dintre cei doi cântăreți este una cât se poate de personală, declanșându-se atunci când fostul membru 5gang ar fi profitat de vulnerabilitatea lui What’s Up, în momentul în care acesta era internat cu tatăl său în spital, și l-ar fi trădat.

„Dragă Pitbull, trei minute lasă-mă să vorbesc, trei minute jumătate și promit că nu mai zic nimic. Vreau să încep prin dragă Exploit, ai ales greși adversarul. Dacă tot îți doreai faimă, puteai să ai răbdare să lansăm muzica pe care o avem. Dar tu ai ales să mă agresezi, într-un moment sensibil pentru mine”, a început să spună What’s Up, potrivit wownews.

What’s Up și Exploit, confruntare directă

Situația a devenit din ce în ce mai tensionată, iar cei doi viitori competitori și-au adresat cuvinte grele.

„În afară de fostele soții cu care ai apărut la televizor că le-ai bătut, ai mai bătut pe cineva?”, l-a întrebat Pitbull pe What’s Up.

„Despre mine s-au scris mult false, puține reale. Am fost doar agresiv verbal cu anumite femei și nu am atins cu  un deget aceste ființe umane care trebuie protejate. De țipat, am țipat, dar dacă le atingeam cu un deget promit că nu aveau cum să apară a doua zi în fața presei fără măcar o vânătaie. După primul pumn pe care o să ți-l dau, lumea o să înțeleagă că nu mint și doar am fost șifonat public. Dacă nu aveam dreptate, azi eram la pușcărie. Îți urez noroc, doar așa o să scapi.”, a fost mesajul transmis de artist pentru adversarul său.

Chiar dacă a fost ceva mai rezervat, Exploit i-a transmis în cele din urmă adversarului său faptul că îl subestimează și că se antrenează din greu pentru competiția de pe 27 septembrie.

„Îi transmit lui What’s Up să nu mă mai subestimeze, pentru că nu a  văzut deloc antrenamentele mele. E doar gura de el.”, a declarat și Exploit.

„Nici tu nu te crezi, lumea vrea să-mi ia microfonul de la gură ca să nu pot să spun cât de tare o să te bat.”, i-a răspuns What’s Up.

What’s Up a sărit să-l bată pe Pitbull Atodiresei

Situația a degenerat foarte repede, iar What’s Up nu și-a mai concentrat atenție pe cel cu care urmează să intre în ring, adresându-i cuvinte grele lui Pitbull.

„What’s Up, la discursuri văd că te pricepi și, din punctul meu de vedere, un discurs nu se scrie, nu se citește, sunt doar niște idei pe care le spui.”, a mai spus Pitbull Atodiresei.

„Dacă tu vrei neapărat să mă agresezi pe mine, nu poți să mă agresezi verbal niciodată în viața ta, mai ales cu anturajul meu de față. Fii atent că văd că mă tot agresezi, nu mă lași să vorbesc. Eu cu tine n-am cum să mă bat, că mă vei călca în picioare, la fel cum puștiul ăsta trebuie să învețe că el cu mine nu are cum să se bată. Dar tu cu antrenorul meu puteți să vă bateți și te va călca în picioare. Ai bun simț și răbdare să termin și eu de vorbit.”, a spus What’s Up

După acest discurs, artistul s-a ridicat nervos de pe scaun și a plecat din cadrul conferinței. În acel moment, Pitbull Atodiresei i-a spus solistului „să nu mai facă figuri”, iar What’s Up a sărit la bătaie. Situația a fost calmată cu ajutorul bodyguarzilor aflați la eveniment.

Citește și: Georgiana Lobonț a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă: „Am trăit coșmarul vieții mele”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel