Vulpița de la Acces Direct aprinde internetul! După ce l-a părăsit pe Viorel și și-a dat ultimul născut la stat în plasament, Veronica Stegaru s-a afișat cu noul iubit

Data publicării:
Vulpița, Viorel și noul iubit al Vulpiței, foto Instagram
Descriere foto: Vulpița, Viorel și noul iubit al Vulpiței, foto Instagram

După despărțirea de Viorel, "Vulpița" și-a dat inima unui bărbat mult mai în vârstă decât ea. Și-a lăsat cei doi copii mai mari în grija lui Viorel iar pe ultimul născut l-a dat în plasament la stat, așa că acum femeia are tot timpul să iubească din nou și să-și dedice timpul noii relații.

Veronica Stegaru pare să fi găsit din nou dragostea adevărată, după separarea de Viorel, bărbatul cu care a devenit cunoscută la televizor. Prin emisiunea "Acces Direct" cei doi au devenit celebri, însă faima nu a durat mai mult de un an. Veronica și Viorel s-au întors la Blăgești și și-au văzut de viața lor în continuare, departe de camera de hotel din București și de camerele de filmat. Au rămas, însă, vizibili în online, mai ales Vulpița care are încă activitate pe Instagram, Tik Tok și YouTube. Așa s-a aflat și despre noul ei iubit.

Cu puțin timp în urmă, Veronica și-a luat rămas bun de la Viorel în grija căruia au rămas copiii mai mari pe care îi aveau împreună. După ce a adus pe lume un al treilea copil, a decis să îl lase în custodia statului, așa cum au relatat sursele Spynews, pentru că nu are posibilități financiare să-l crească. 

 

Veronica are un nou iubit?

Relația dintre Veronica și Viorel a fost marcată de numeroase certuri și împăcări și dădeau semne de mult cum că nu ar putea avea o viață liniștită împreună. Din păcate, Veronica a fost nevoită să își lase copiii în custodia fostului soț, iar cel mai mic dintre ei a fost plasat în grija statului. Cu toate acestea, viața pare să îi surâdă din nou.

 

Citește continuarea pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel