Vremuri zbuciumate, profeții pentru anul 2022. Despre războaie, dar și despre cum vor arăta orașele

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Profeţiile din trecut continuă să fascineze. Iată ce se spunea despre cum vor arăta marile oraşe ale lumii în 2022, dar și ce anume s-a prezis legat de războaie.

Trăim vremuri zbuciumate, care se pare că au fost anunțate oarecum acum mult timp de către unii profeți. Am cercetat și am găsit o parte din acestea.

Într-un articol din New York Herald, autorul englez W.L. George (1882-1926) a făcut niște previziuni uluitoare, iar multe dintre ele s-au adeverit. Profețiile lui George din anul 1922, citate de eu.beaconjournal.com, despre războaiele din 2022:

„Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea.”

Alte profeţii despre această perioadă au vorbit şi despre posibilitatea ca populaţia să treacă prin foamete sau ca o figură politică importantă să dispară.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nôtre-Dame sau Nostredame, a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez, devenit cunoscut pentru predicțiile precise pe care le-a scris în cartea sa „Les Prophéties” , o colecție de catrene publicată în 1555. El și profețiile sale – venerate de unii, ridiculizate de alții – sunt și astăzi bine cunoscute, la secole după ce a trăit, și continuă să fie subiect de dezbatere.

Iată ce spunea Nostradamus:

Inflația și foametea
„Atât de mare va fi prețul grâului/ Omul va fi agitat / Semenii se mănâncă în disperarea lor”.

Deoarece inflația din Statele Unite este la cel mai ridicat nivel din ultimele patru decenii, el ne avertizează că acest lucru va crea tulburări mari și, eventual, va face oamenii să se întoarcă unii împotriva celorlalţi pentru profit. Și chiar dacă sugerează canibalism, este într-un sens metaforic, sperăm...

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel