Vremea în următoarele săptămâni. PROGNOZA METEO pe regiuni

Data publicării:
Foto: Aaron Burden, Unsplash, com
Descriere foto: Foto: Aaron Burden, Unsplash, com

Temperaturile sunt în scădere până în 8 octombrie, de la medii de 26 – 27 de grade, până la 17 grade, iar săptămâna viitoare valorile maxime cresc din nou, anunță meteorologii.

Potrivit meteorologilor, în Banat, valorile termice maxime vor fi în scădere până în data de 8 octombrie, de la medii de 26 - 27 de grade, spre 17 grade. Până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere, iar media acestora se va situa în jurul a 24 de grade. Săptămâna viitoare, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere de la medii de 15 grade la începutul intervalului, spre 8 grade, în jurul datei de 9 octombrie. Între 9 și 13 octombrie, minimele termice vor fi în creștere spre valori, în medie, de 11 - 12 grade, apoi vor scădea treptat până la sfârșitul intervalului, spre 9 - 10 grade.

Va ploua, posibil însemnat cantitativ, în perioada 5 – 8 octombrie, iar după data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere. Citește mai multe pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel