Vremea de Florii și Paști. Elena Mateescu (ANM): În câteva ore, valori mai coborâte cu 10-15 grade

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Elena Mateescu a vorbit despre starea vremii în următoarea perioadă.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației de Meteorologie, a fost invitată telefonic la Antena 3, la emisiunea Exces de putere, unde a vorbit despre starea vremii în perioada următoare:

„Masa de aer mai rece prezentă în vestul Europei a ajuns și în zona țării noastre, pentru că astăzi în partea de vest, centru și nord a țării maximele nu au depășit 14-15 grade, în timp ce în sud și sud-est am înregistrat valori, la foarte multe stații meteorologice, mai mari de 25 de grade Celsius, cu 28 de grade la Zimnicea, cea mai mare valoare. La București, cea  mai mare valoare, într-adevăr, la Filaret, 27 de grade, în timp ce la Băneasa și Afumați, 26 de grade. Acest lucru a determinat producerea acestor tipuri de fenomene specifice mai degrabă anotimpului de vară, pentru că la confluența celor două mase de aer, rece și cald, se întâmplă întotdeauna aceste tipuri de fenomene și vorbim de vijelii.

La această oră, înregistrăm valori scăzute în capitală, 14 grade Celsius, în timp ce în vestul, centrul și nordul țării valorile sunt de 10-11 grade. În numai câteva ore, valori mai coborâte cu 10-15 grade în sudul țării.

Citește continuarea articolului și află cum va fi vremea de Florii pe dcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel