Vreme caldă de Crăciun în Bucureşti, cu maxime de 11-12 grade

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Adrian Dascal
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Adrian Dascal

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada următoare. 

Vremea de Crăciun în Bucureşti va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, temperaturile maxime ajungând la 11-12 grade Celsius, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Joi, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi între -7 şi -5
grade.

Începând de vineri dimineaţă, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări seara şi noaptea, când la rafală se vor atinge viteze de până la 40-50 km/h. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

În ziua de Crăciun şi a doua zi, adică sâmbătă şi duminică, vremea va continua să se încălzească, valorile termice urmând a se situa cu mult peste cele obişnuite în ultima decadă a lunii decembrie.

Astfel, maxima va fi de 11-12 grade, iar minima de 1-2 grade. Temporar cerul va avea înnorări, iar în a doua parte a nopţii şi dimineaţa se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel