„Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo”. Florin Salam, mesaj emoționant după ce a fost internat în spital. Cum se simte artistul

Florin Salam, captură YouTube
Descriere foto: Florin Salam, captură YouTube

Florin Salam a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confrutat în ultima vreme, dar și despre viitorul carierei sale. 


Florin Salam, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a trecut prin clipe dificile, în ultima vreme. Manelistul a fost internat în spital, oboseala acumulată spunându-și cuvântul. Artistul își liniștește însă fanii și spune că nu se pune problema să se retragă din muzică, însă vrea să aibă mai multă grijă de el, asfel că își dorește „mai puțini bani și mai multă viață”. 


„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook, potrivit Wowbiz.


Problemele de sănătate și apropierea de Dumnezeu


Recent, Florin Salam a reușit să își emoționeze fanii cu ultimele sale mărturisiri. Manelistul a postat un video pe rețelele de socializare, în care le transmite fanilor un mesaj emoționant, prin care îi îndeamnă la toleranță, iubire și unitate, dar și să își îndrepte brațele către cei nevoiași, care trebuie protejați.

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă. Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel”, a spus Florin Salam, în mediul online.

În continuare, manelistul a subliniat că mesajul său este adresat tuturor, inclusiv copiilor săi. Mai mult, acesta spune că nu a cerut ajutorul nimănui, însă că avem cu toții datoria de a încerca să le fim alături celor dragi și să încercăm să aflăm prin ce trec. 

„Nu contează că altul e rrom, că e român, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a mai spus manelistul.

 

 

 

„Hai să începem să facem bine! Că noi toți când greșim, tot Pământul acesta, când facem rele, dăm viață celuilalt, de acolo, de undeva, de nici nu pot să-i pronunț numele. Este Dumnezeu și mai este încă o altă parte. Și Dacă greșesc gramatica, să mă iertați, că sunt și emoționat, și zăpăcit. Când faci rău, îl crești pe celălalt, îi dai viață, îl hrănești. Hai să facem bine, să prindă viață Dumnezeu. Făcând bine, uite, din momentul acesta, dacă dai un colț de pâine, 5 lei, sau o vorbă bună, sau măcar fă o rugăciune, roagă-te să scapi de cealaltă parte și să-l oprești doar pe Dumnezeu în suflet. Dacă tot Pământul am gândi așa, atunci Dumnezeu se hrănește cu asta, că el asta vrea, dar nu trebuie să ne forțeze, trebuie să vadă că noi venim cu situația asta. Hai să încercăm așa(...) Eu am multe greșeli, dar am simțit să vă spun asta”, a mai spus manelistul

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 iun 2023, 10:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience