„Vrăjitorii” zodiacului. Zodiile maestre în arta seducției. Te cuceresc de la prima vedere

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Potrivit astrologilor, aceste zodii știu cum să se poarte pentru a face o impresie de senzație. Fie că este vorba de o replică de agățat obraznică sau de un compliment suav, seducția lor este la un alt nivel.


Iată care sunt semnele zodiacale care stăpânesc arta flirtului, de la cele mai provocatoare până la cele mai seducătoare.

 


6. Scorpion


Scorpionii pot părea liniștiți și rezervați, dar aceste calități au de fapt o mare legătură cu seducția lor. "Sunt pretențioși cu cine flirtează, iar dacă îți aruncă acea privire intensă, ar fi bine să crezi că ești special, spune Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs.


Această zodie misterioasă te poate face să te simți ca și cum ai fi singura persoană din încăpere, dar, deoarece stilul lor de flirt este atât de subtil, te va lăsa să tânjești după mai mult timp cu ei.


5. Săgetător


"Mai mult Captain Caveman decât Jane Austen, nu există nimic subtil în abordarea Săgetătorului în ceea ce privește flirtul", spune astrologul Marion Williamson. Această zodie aventuroasă și iubitoare de libertate nu are nicio problemă în a se deschide, făcându-te să simți că viața ta este mai interesantă doar prin faptul că îi cunoști.

Dar Williamson notează că au tendința de a "duce totul prea departe" și sunt predispuși să spună exact ceea ce au în minte, punându-și piciorul în gură în acest proces.

 

4. Berbec

Fiind un semn de foc pasional, Berbecul are încrederea de a merge întotdeauna după ceea ce își dorește. Ei flirtează ca și cum ar fi într-o misiune în care nu pot eșua. 
"Metoda lor este una îndrăzneață - îți vor face complimente și s-ar putea chiar să epateze puțin pentru a-ți atrage atenția", spune Rodriguez. Uneori, acest stil de flirt poate părea intens, dar nu va trebui niciodată să joci un joc de ghicit pentru a ști dacă Berbecul este interesat de tine.

 

 

3. Leu

"Leul tânjește după dragoste și atenție așa cum focul are nevoie de oxigen, iar flirtul îi face să simtă că sunt centrul lumii celorlalți", explică Williamson.

Nu numai că au parte de o creștere a ego-ului în aceste situații, dar au un magnetism natural care atrage automat oamenii pe orbita lor. "La fel ca planeta lor guvernatoare, Soarele, Leii radiază căldură, creativitate și iubire", adaugă Williamson. Dacă un Leu a pus ochii pe tine, poți fi sigură că te va face să te simți specială.

 


2. Balanță

Dacă ești prieten cu o Balanță sau cauți să începi o relație cu una, probabil că ai observat cât de ușor se conectează cu oamenii. "Ei te fac să te simți special, oferindu-ți toată atenția lor și echilibrând orice stare de spirit în care te afli", împărtășește Rodriguez. La urma urmei, ei sunt guvernați de Venus, planeta romantismului.

Cu toate acestea, Williamson notează că, deoarece Balanțele "urăsc confruntările de orice fel", ele "te vor linguși pentru a menține pacea", ceea ce poate fi confundat ocazional cu flirtul.

 


1. Gemeni


Fiind fluturii sociali ai zodiacului, Gemenii știu cum să își folosească personalitatea în avantajul lor, ceea ce se poate traduce printr-o anumită cochetărie cu toți cei din jurul lor. "Te fac să te simți ca și cum ai fi cea mai interesantă persoană pe care au întâlnit-o vreodată", explică Rodriguez.


Dar Williamson avertizează să nu te predai imediat. "Chiar dacă nu le place cu adevărat cineva, te vor convinge pe tine și pe toți prietenii tăi că le place", spune ea. Așa că nu fiți surprins dacă vor discuta cu toată camera înainte ca noaptea să se termine, potrivit BestLifeOnline. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel