„Vorbește Lumea” are o nouă prezentatoare. Cine este vedeta care o înlocuiește pe Sore

Data publicării:
Lili Sandu, foto ProTv
Descriere foto: Lili Sandu, foto ProTv

Formatul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTV, s-a mărit în ultima vreme. După plecarea Lorei, Cove a umplut platoul cu un număr impresionant de vedete. Astăzi, echipa are un nou component. 

Cove, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt pregătiți să aducă cei mai cunoscuți invitați, dar și cele mai interesante provocări. Săptămâna trecută a fost una aniversară, iar Sore a revenit în gașcă pentru a serba cei 6 ani. 

Dacă luni, Sore posta pe contul ei de Instagram: ”I’m baaack. Încă o săptămână alături de Vorbește Lumea și nu oricum, aniversăm 6 ani! Mândră să fiu acum cu voi, mândră am fost și acum 6 ani, când a debutat emisiunea”, vineri ea serba frumoasele zile petrecute pe set, dar și lansarea noii piese: ”O săptămână încheiată frumos și cu noua piesa lansată pe orbite: Fake it”. 

De astăzi, gașca verii este completată de Lili Sandu. Actriță cunoscută, cu o experiență vastă în televiziune și, recent devenită, o mămică superbă, Lili este pregătită să aducă voia bună și energia în fiecare dimineață! 

Înaintea acestei săptămâni, Lili declară: ”Sunt foarte entuziasmată să mă reîntorc în studioul de la Vorbește Lumea, de data asta ca și co-prezentator. Am absentat motivat o perioadă cam lungă din fața camerelor de filmat și nici că nu se putea mai bine să încep decât cu Gașca Vorbește Lumea la PRO TV. O să fie o săptămână suuuuper fun, vă garantez asta și abia aștept să ne bem cafeaua împreună!
Dragul meu Cove, la cât sunt de nevorbită, poți să stai liniștit că voi fi cel mai minunat co-prezentator! :)) Abia aștept să ne revedem”.

 

Schimbări MAJORE la Vorbește lumea. LORA, înlocuită de o armată de vedete
 

Gabriel Coveșanu nu are deloc noroc la colege de platou. Adela Popescu, fosta sa colegă, a părăsit emisiunea de trei ori până acum, de fiecare dată în concediu de maternitate. 

La prima sarcină a Adelei, cântăreața Sore i-a luat locul prezentatoarei Tv. La scurt timp, aceasta a rămas însărcinată și a trebuit să plece și ea în concediu de maternitate.

Acela a fost primul moment în care Lora s-a alăturat echipei și i-a ținut locul Adelei, până aceasta reușit să revină la serviciu. 


Nici bine nu s-a întors Adela la emisiune, că a rămas din nou însărcinată. Producătorii au apelat din nou la frumoasa Lora, care a prezentat emisiunea alături de Cove, timp de 5 luni. 

Luna trecută, artista a anunțat că se retrage de la cârma emisiunii Tv, fiind nevoită să se ocupe de cariera muzicală. 

 

 

Gabriel Coveșanu a anunțat în urmă cu două luni noua echipă a emisiunii

 

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca.”, a spus Gabriel Coveșeanu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv.

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea,  au venit  Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și CoțofanăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel