Volodimir Zelensky, invitație inedită. Cine e actrița care și-ar dori ca președintele Ucrainei să participe la Premiile Oscar 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Foto President.gov.ua
Descriere foto: Descriere foto: Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Foto President.gov.ua

Volodimir Zelensky a primit o invitație inedită din partea unei actrițe celebre

Amy Schumer, una dintre cele trei gazde ale Premiilor Oscar, a venit cu o propunere inedită pentru Gala din acest an. Actrița ar vrea ca președintele Ucrainei să se alăture spectacolului, virtual, pentru a comenta situația războiului, având, în felul acesta, o vizibilitate mai mare. 


“Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenski nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul ăsta, pentru că știu cât de mulți ochi vor fi ațintiți asupra show-ului. Cred că este o oportunitate grozavă să comentăm ce se întâmplă în lume. Am și câteva glume pregătite despre situația curentă. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare în lume și e destul de greu să te concentrezi pe una singură. Nu mi-e frică să mă duc în direcția asta, dar nu sunt eu cea care produce Oscarurile”, a spus actrița, în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, potrivit CNN. 

Decernarea Premiilor Oscar de anul acesta va avea loc pe 28 martie. Trofee vor fi acordate filmelor, actorilor, regizorilor care au fost nominalizați în cele 23 de categorii existente. La ediția de anul acesta, au putut fi nominalizate doar filmele apărute între 1 martie şi 31 decembrie 2021. 

Westernul cu elemente psihologice, "The Power of the Dog", difuzat și pe Netflix, este nominalizat la 12 categorii, printre care și cea pentru cel mai bun film, unde concurează cu peliculele "Belfast", "Coda", "Don't Look Up", "Drive My Car", "Dune", "King" "Richard", "Licorice Pizza", "Nightmare Alley" şi "West Side Story".

OSCAR 2022: ''The Power of the Dog'', în fruntea nominalizărilor. Lista cu filmele care se luptă pentru un trofeu

Irina Margareta Nistor, revoltată de nominalizările la OSCAR 2022: „S-au molipsit cu același microb"

Zelensky, de la actorie la război. Cum a ajuns peședintele Ucrainei. „Servitorul Poporului”, rolul cu care a cucerit inimile poporului său

 

Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Volodymyr Zelensky a ajuns să fie iubit de poporul uncrainean după ce a jucat rolul unui profesor care a câștigat alegerile din greșeală. Și-a numit partidul după celebrul serial. 

 

Volodimir Zelenskiy este cel de-al șaselea președinte al Ucrainei. Înainte de a intra în politică, a fost comediant, actor, scenarist, producător de film și regizor.

Înainte de cariera sa politică, a obținut o diplomă în drept și a creat o companie de producție, Kvartal 95, care produce filme, desene animate, emisiuni de comedie TV, printre care "Servitorul poporului", în care Zelenskiy a jucat rolul de președinte al Ucrainei. Serialul a fost difuzat din 2015 până în 2019. Un partid politic omonim care poartă același nume ca și serialul de televiziune a fost creat în martie 2018 de către angajații Kvartal 95.

Zelenskiy și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale ucrainene din 2019 în seara zilei de 31 decembrie 2018, în paralel cu discursul de Anul Nou al președintelui Petro Poroșenko, la postul de televiziune 1+1. La momentul respectiv, Zelenskiy era deja unul dintre primii clasați în sondajele de opinie pentru aceste alegeri. Zelenskiy a câștigat alegerile cu 73,22% din voturi în turul al doilea, învingându-l pe Poroșenko, potrivit IMDB.

 

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, și-a început campania electorală ca o glumă virală și și-a numit partidul politic după serialul său de televiziune, Servitorul Poporului, dar a câștigat alegerile la patru ani după ce serialul a fost difuzat pentru prima dată, iar acum este în război cu Rusia lui Vladimir Putin, notează Mirror.


În urmă cu doar patru ani, Volodymyr Zelenskyy era protagonistul unei emisiuni TV în care un profesor de istorie devenea din greșeală președintele Ucrainei.

Personajul lui Zelenskyy a devenit involuntar liderul Ucrainei după ce un videoclip filmat de elevi în care acesta vocifera împotriva corupției guvernului din țara sa a devenit viral.

 

Ulterior , Zelenskyy a început o campanie prezidențială ca o glumă, numindu-și chiar partidul politic după emisiunea sa TV, "Servitorul poporului".

În ciuda faptului că nu avea nicio experiență politică, politici detaliate sau consilieri experimentați, actorul de comedie a obținut o victorie zdrobitoare remarcabilă.

Citește mai multe aici. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel