Vlăduța Lupau, noi detalii despre starea sa de sănătate: Artista a ajuns la urgențe, cu pneumonie: „Febră 39 și puroi în gât”

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Artista a fost diagnosticată cu pneumonie. 

Vlăduța Lujpău a ajuns de urgență la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Artista și-a anulat concertul pe care îl avea în chișinău, după ce a acuzat stări de rău. Cântăreața a împărtășit cu fanii o fotografie de pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie. 

Vlăduța Lupau, noi detalii despre starea sa de sănătate

Vlăduța Lupău a revenit cu noi informații despre starea sa de sănătate. Artista a mărturisit că are puroi în gât și febră de 39 de grade. Deși credea că o să-și revină repede, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Medicii i-au spus vedetei că are și un început de pneumonie. 

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile. Credeam că-s voiniă și îmi trece. M-am înșelat. Între timp, am făcut și început de pneumonie. Sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi, când am decis să merg la spital”, a transmis Văduța Lupău prin contul ei de socializare.

Mulți dintre fanii artistei și-au făcut griji și pentru fiul acesteia. Vlăduța Lupău le-a explicat că are mare grijă ca băiețelul ei, Iair să nu ia viroza de la ea. Aceasta a precizat că stă mai departe de bebeluș și poartă două măști. 

. „Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi, că e o viroză puternică, cu roșu în gât”, a mai precizat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale

Vlăduța Lupău a recunoscut că s-a confruntat cu depresia postnatală. Artista a povestit că era foarte sensibilă și plângea din orice. Totodată, Vlăduța Lupău spunea că oboseala este „cea mai mare boală” a ei. 

„În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva. 

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii din vila de lux în care s-a mutat. Cum arată dormitorul vedetei: „Mai bine ca la orice hotel”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel