Vlăduța Lupău, internată în spital cu probleme de sănătate. Artista și-a anulat concertele

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău a ajuns pe patul de spital, din cauza problemelor de sănătate. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața a plecat singură în Statele Unite, unde a participat la mai multe evenimente, iar recent, aceasta a fost plecată și în Germania, pentru un alt spectacol.

Vlăduța Lupău, internată în spital cu probleme de sănătate

Se pare că agitația din ultima perioadă a epuizat-o pe artistă, motiv pentru care a ajuns pe patul de spital. Vlăduța Lupău a anunțat că își va anula concertul pe care trebuia să-l susțină la Chișinău. Artista nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătate, însă a publicat pe rețelele de socializare o fotografie, cu perfuzia la mână. Conform postării artistei, Vlăduța Lupău a fost internată la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale

Vlăduța Lupău a recunoscut că s-a confruntat cu depresia postnatală. Artista a povestit că era foarte sensibilă și plângea din orice. Totodată, Vlăduța Lupău spunea că oboseala este „cea mai mare boală” a ei. 

„În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva. 

„Timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut”

Ultima perioadă a fost destul de aglomerată pentru vedeta, care s-a mutat într-o nouă locuință și care a avut de organizat, în același timp, și botezul fiului său. Așadar, Vlăduța Lupău recunoaște că în toată această perioadă a uitat complet de propria persoană și s-a concentrat exclusiv asupra obligațiilor zilnice. 

„Am încercat să le fac pe toate, timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut, însă timp pentru a rezolva toate nevoile, da! Am reușit să ne mutăm la casă… Când dormea el, mutam lucruri, noaptea aranjam haine și lucruri în casă, ziua, tot când dormea, fugeam să cumpăr lucruri pentru casa nouă. Iar după ce ne-am mutat, am început direct cu pregătirile pentru botez, cumva am fost aglomerați cu toate. Super aglomerați. Iar eu nu sunt genul care să iasă la cafele cu fetele, eu sunt genul care muncește foarte mult. Poate chiar și când ies la masă cu fetele, tot muncim ceva.”, a mai spus solista.

Citește și: Vlăduța Lupău, primele fotografii din vila de lux în care s-a mutat. Cum arată dormitorul vedetei: „Mai bine ca la orice hotel”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel