Vlăduța Lupău a intrat în comă în urma unui accident rutier pe când era doar o adolescentă: „Un șofer a adormit la volan și a intrat în noi”

Data publicării:
Vlăduța Lupău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vlăduța Lupău, sursa foto Instagram

Vlăduța Lupău, accident cumplit. Vedeta a stat în comă o zi și jumătate. 

Vlăduța Lupău a fost la un pas de a-și pierde viață pe când era în clasa a XI-a. Vedeta mergea pe jos de la școală spre casă, când un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei. Vedeta a fost grav rănită și a intrat în comă. 


„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”. 


Vedeta spune că fratele ei a trăit un șoc atunci când a vazut-o la pâmănt, iar părinții ei au trecut cu greu peste acea încercare grea. Vedeta spune că atunci când s-a trezit din comă nu știa ce vârstă are. 


„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a adăugat vedeta. 

 

Familia arrtistei l-a dat în judecată la acea vreme pe șoferul care a cauzat nefericitul incident, dar la un an de zile, acesta a murit tot din cauza unui accident de mașină, iar procesul s-a închis. 

 

„Șoferul de atunci a adormit la volan. Era un fel de curier. Venea dinspre Oradea și mergea spre Cluj. A adormit pentru că a condus foarte mult timp și era și bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, pentru că poliția așa ne zisese. Și vecinul nostru avusese multe probleme cu coloana. Procesul începuse, iar după un an ne-a sunat avocatul și ne-a zis că procesul se oprește pentru că respectivul șofer a murit tot într-un accident de mașină, tot adormit la volan”, a mai spus Vlăduța Lupău. 

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Oana s-a lăsat greu recucerită”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel