Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Oana s-a lăsat greu recucerită”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc cele mai frumoase clipe de când s-au împăcat. 

Oana Roman și Marius Elisei sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului cu multe împăcări și despărțiri, iată că apele s-au mai calmat iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. 


Oana Roman și Marius Elisei petrec clipe de vis de când s-au împăcat, iar acum au oferit primul interviu despre relația lor. Cei doi vor să își reînnoiască jurămintele și deja locuiesc împreună. 


Marius Elisei este un bărbat romantic și nu ezită să își exprime sentimentele în public. Acesta spune că a fost foarte greu să o recucerească pe Oana Roman și s-a luptat mult pentru a o aduce înapoit. 


„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (...) Oana s-a lăsat greu recucerită. (...) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars.


Oana Roman susține că a vrut să fie sigură că totul va funcționa foarte bine dacă se împacă și de aceea nu a cedat atât de ușor. Vedeta susține că totul merge mult mai bine după divorț, chiar și afacerea lor de familie. 


„Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb. Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”, a explicat Oana Roman.

 

Citește și: Nicole Cherry, despre problemele cu care s-a confruntat la începutul sarcinii: „În primele luni a fost groaznic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel