Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul: „Bine ai venit pe lumea asta, minune!”

Data publicării:

Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinții pentru a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a postat în mediul online primele fotografii cu ea și bebelușul.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oarǎ și sunt în culmea fericirii. Cei doi și-au strâns pentru prima oară în brațe fiul, pe Isaia, în urmă cu puțin timp.

Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Artista, în vârstă de 33 de ani, a născut, luni 8 iulie, un băiețel perfect sănătos, la un spital privat din Cluj. La scurt timp după ce micuțul a venit pe lume, Vlăduța Lupău a postat în mediul online primele imagini cu el, dar și un mesaj emoționant.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.

Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum când te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.

Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris Vlăduța Lupău, în dreptul fotografiilor cu bebelușul.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel