Vlăduța Lupău, moment STÂNJENITOR pe scenă. Ce a pățit artista: „Am vrut să nu mai cânt”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment pe care l-a avut pe scenă. 

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, vedeta a avut un moment în care a vrut să renunțe la muzică, din cauza unui moment stânjenitor pe care l-a avut pe scenă. Vlăduța Lupău a fost invitată în emisiunea „Teo Show”, în ediția de luni, 14 martie, unde a povestit tot ce s-a întâmplat. Mai exact, că în urmă cu 4-5 ani s-a urcat pe scenă total nepregătită și totul a ieșit foarte prost. 

„Am avut un moment… Eram în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni o piesă pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost. Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare”, a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.

Vlăduța Lupău, despre primul sărut

Vlăduța Lupău a mărturisit că primul sărut l-a avut la vârsta de 12 ani, în timp ce se afla în tabără, la Costinești. 

„Primul băiat pe care l-am sărutat… La tabăra în Costinești. Aveam vreo 12-13 ani. Nu mai știu cum îl cheamă, Cristi, Costel…”, a dezvăluit Vlăduța.

Vlăduța Lupău a intrat în comă în urma unui accident rutier pe când era doar o adolescentă

Vlăduța Lupău a fost la un pas de a-și pierde viață pe când era în clasa a XI-a. Vedeta mergea pe jos de la școală spre casă, când un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în ea și fratele ei. Vedeta a fost grav rănită și a intrat în comă. 


„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

Vedeta spune că fratele ei a trăit un șoc atunci când a vazut-o la pâmănt, iar părinții ei au trecut cu greu peste acea încercare grea. Vedeta spune că atunci când s-a trezit din comă nu știa ce vârstă are. 


„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a adăugat vedeta. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel