Vlad Zamfirescu s-a căsătorit religios cu actrița Diana Roman. Ținuta spectaculoasă aleasă de actor: „Great Gatsby contemporan”

Vlad Zamfirescu și Diana Roman și-au unit destinele în acest weekend. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu câteva luni.


Vlad Zamfirescu, fiul actorilor Florin Zamfirescu și Valeria Sitaru, și actrița Diana Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani. Relația lor a devenit publică în decembrie 2021, imediat după divorțul secret de fosta soție  a actorului, Mihaela, femeia lângă care a trăit 20 de ani și cu cu care are doi copii Ștefan (14 ani) și Matei (16 ani). 

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 49 de ani, este actor, regizor, manager la Teatrul Bulandra, iar frumoasa actriță Diana Roman are 32 de ani și este angajată a Teatrului Nottara.


Cei doi s-au cununat civil în luna mai, iar acum au îmbrăcat rochia de mireasă și costumul de ginerică, pentru a spune Da și în fața altarului.  

 

 

Cununia religioasă a avut loc la Parohia Oțetari, iar nașii cuplului de actori au fost Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga.

Petrecerea a avut loc în aer liber, pe terasa Teatrului Național, unde cei doi actori s-au distrat până în zori alături de prieteni, familie și colegi. 

De muzică s-au ocupat surorile Odagiu, iar melodia aleasă de cei doi actori pentru dansul mirilor a fost „Noi Doi”, pe versurile scrise de Vladimir Drăghia, cântată de Ana Odagiu pentru prima dată în 2014. 

 

Adina Buzatu l-a îmbrăcat pe Vlad Zamfirescu 

 

Vlad Zamfirescu s-a lăsat pe mâna Adinei Buzatu pentru fericitul eveniment, aceasta sfătuind-ul să opteze pentru un costum de ginere foarte elegant, compus din pantaloni, vestă neagră și sacou de culoare gri. 

„Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fixzic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton.

Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan.


În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice.  Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.

Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă.

Vlad a adoptat o ținută de dandy modernm iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a declarat Adina Buzatu,pentru Click!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 sep 2023, 09:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience