Vlad Gherman s-a întâlnit cu Cristina Ciobănașu, la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Dragostea se face-n minim doi”

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Vlad Gherman, Instagram
Descriere foto: sursa foto: Vlad Gherman, Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au întâlnit, la trei săptămâni de când actorul s-a căsătorit cu Oana Moșneagu. Acesta a postat imaginile în mediul online.

În urmă cu trei săptămâni, pe 6 aprilie, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cununia civilă. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, iar alături în cea mai specială zi din viața lor le-au fost prietenii și familia. Deși nu a fost prezentă la eveniment, fosta iubită a actorului, Cristina Ciobănașu, a ținut să le transmită celor doi un mesaj prin intermediul rețelelor sociale. Aceasta le-a urat „Casă de piatră”, iar răspunsurile celor doi proaspeți însurăței nu au întârziat să apară „Crisssiii, mulțumiiim mult”, a spus Vlad Gherman. „Mulțumiiiiiim, Cris”, a comentat și Oana Moșneagu.

Vlad Gherman s-a întâlnit cu Cristina Ciobănașu, la trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: „Dragostea se face-n minim doi”

Acum, la câteva săptămâni după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit oficial soț și soție, actorul s-a întâlnit cu fosta sa iubită și a postat imaginile în mediul online. Chiar dacă s-au despărțit dupa 10 ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas în relații bune și colaborează în continuare pe plan profesional. Cei doi actori prezintă împreună o emisiune, așa că și sâmbătă, aceștia au fost la filmări.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se înțeleg foarte bine, iar imaginile postat pe pagina de Instagram a actorului vorbesc de la sine. Acesta a postat un filmuleț în care se afla alături de fosta sa iubită, dar și de colega lor, Ruxandra Luca. Au dansat, au cântat și nu s-au sfiit să arate că poate exista prietenie chiar și după 10 ani de relație. În videoclip, actorul a fredonat versurile unei cunoscute melodii cântate de Alex Velea, „Minim doi”.

„E fierbinte rău, frige, frige/Nici o cisternă cu apă n-o stinge/Mă topesc pe loc dacă m-atinge/Super femeie/O-o-o, o-o-o/Dragostea se face-n minim doi”, sunt versurile fredonate de Vlad Gherman în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, separați după cununia civilă. Unde au făcut petrecerea burlacilor și petrecerea burlăcițelor

Câți invitați vor avea Vlad Gherman și Oana Moșneagu la nuntă. Cristina Ciobănașu nu va fi prezentă la eveniment

Pe 2 iunie urmează ca Vlad Gherman și Oana Moșneagu să fie soț și soție și în fața lui Dumnezeu, pentru că cei doi se vor căsători religios. Petrecerea va avea loc la același local unde s-au căsătorit Smiley și Gina Pistol. În urmă cu ceva timp, actorul a spus câți invitați vor avea la nuntă, dar a ținut să precizeze și că fosta sa iubită, Cristina Ciobănașu, nu va fi prezentă la eveniment.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, spunea Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel