Vlad Gherman merge la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Vreau să mă vindec”

Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, sursa foto Instagram

Vlad Gherman nu a putut trece nici până acum peste relația cu Cristina Ciobănașu. Actorul încă suferă enorm. 

Vlad Gherman a dezvăluit că merge la psiholog pentru a trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul spune că încă nu se poate gândi la o nouă iubire și nici nu se simte complet vindecat. Acesta spune că degeaba are parte de susținere din partea familiei, el are de multe ori nevoie de o părere obiectivă. 


„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar ăncerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este umpic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a delcarat Vlad Gherman la Xtra Night SHow.


Vlad Gherman s-a refugiat în alcool și tutun după despățirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au fost împreună 9 ani de zile, iar separarea a fost foarte dificilă. Chiar dacă nu a existat un motiv întemeiat, cei doi au decis că este mult mai bine pentru viitor să încheie relația. Vlad și Cristina se întâlnesc aproape zilnic pe platourile de filmare și în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 


”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman în vlog-ul său.

 

Citește și: Cristina Ciobănașu, la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel