Cristina Ciobănașu, la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog”

Data actualizării: | Data publicării:
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram
Descriere foto: Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, foto Instagram

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu 4 luni, după 9 ani de relație. Separarea celor doi actori a creat multă tristețe în inimile fanilor, dar și în viețile protagoniștilor. Actrița a vorbit despre cât de grea a fost această perioadă pentru ea și cum încearcă să-și reconstruiască viața, fără cel pe care l-a iubit atât de mult.

După 9 ani de relație, cei doi actori au mărturisit că iubirea lor a ajuns la final. Aceștia și-au anunțat fanii că nu mai formează un cuplu printr-un video, pe rețelele de socializare.  

La 4 luni de la despărțire, Cristina Ciobănașu vorbește despre cât de grea a fost această perioadă fără Vlad Gherman.


„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva.ro.

Vlad Gherman i-a compus o melodie


Recent, Vlad Gherman a lansat o melodie în colaborare cu Liviu Teodorescu despre întreaga sa poveste de dragoste cu Cristina Ciobănașu. 

Fanii s-au sensibilizat imediat și au crezut că acest gest va duce la împăcarea celor doi. La momentul respectiv, reacția Cristinei din mediul online nu a fost bine primită de public. Deși ea vărsase multe lacrimi ascultând melodia respectivă, pe Instagram ea s-a rezumat la o reacție discretă, chiar rece. 

 


Nu mi-a fost deloc ușor. Deși Vlad mi-a arătat piesa cu mult înainte să o
lanseze și nu pot să spun că nu m-a afectat, plângeam ori de câte ori o ascultam, momentul lansării a fost chiar mai greu, tocmai pentru că cei care ne urmăresc nu aveau de unde să știe că eu și Vlad eram mult mai bine față de perioada în care a compus piesa. În același timp, pot să înțeleg reacția pe care a declanșat-o răspunsul meu din social media pentru că, probabil, cei mai mulți dintre cei care ne apreciază de atâta timp și care ne-au îndrăgit ca un cuplu au sperat ca piesa să conducă spre o împăcare.”, a mai spus actrița.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel