Viviana Sposub rupe tăcerea, după împăcarea cu George Burcea: „Cam în genul ăsta a fost”

Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Împăcarea dintre Viviana Sposub și George Burcea este oficială, iar cei doi au făcut marele anunț.

Sunt săptămâni bune de când fanii bănuiau faptul că Viviana Sposub și George Burcea și-au mai dat încă o șansă. Cei doi au pus capăt unei relații fericite în vara anului trecut, când vestea a venit ca un șoc peste fanii care credeau că au cea mai autentică legătură. Se pare însă că cei doi nu au putut sta prea mult unul fără celălalt, iar la câteva zile după ce actorul s-a întors în America, Viviana a pășit și ea peste ocean. Dacă pentru foarte multe zile, cei doi au păstrat suspansul și nu au dezvăluit dacă într-adevăr au decis să-și mai dea încă o șansă, anunțul oficial a venit, iar printr-un videoclip, aceștia au dezvăluit marea împăcare. Clipul a fost postat chiar de ziua de naștere a actorului, când cei doi se sărută pasional, spre încântarea și entuziasmul celor care îi urmăresc îndeaproape. 

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea… La mulți ani, iubitule!❤️ George Burcea”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, detalii șocante din relația cu Marius Elisei. Ar fi primit adesea amenințări: „Îmi era frică la propriu. Ultimii ani au fost un iad”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Fanii, extrem de încântați de veste

Se pare că cei din comunitatea celor doi și-au dorit extrem de mult să-i vadă din nou împreună, astfel încât bucuria a fost uriașă, în momentul în care aceștia au făcut, în final, marele anunț. Majoritatea vocilor din social media consideră că ei sunt făcuți unul pentru celălalt, fiind sortiți să formeze un cuplu.

„Eram sigură că sunteți împreună, măi copii voi sunteți făcuți unul pentru celălalt.”

„Știam eu că iubirea voastră e altceva!”

„Cât de muuuult mă bucur că sunteți din nou împreună, voi vă potriviți și chiar vă stă atât de frumos împreună. V-am și văzut într-o seară la Iași, doi oameni frumoși și chiar vă doresc din suflet să rămâneți așa! Împreună și frumoși”

„Minunați! Mă bucur pentru voi! Nu mai lăsați nimic să vă despartă”

„Mă bucur sincer că v-ați împăcat!!! vă potriviți! Era păcat de voi! La mulți ani George Burcea!!! Să fii fericit și iubit!”, au fost doar câteva dintre comenatriile fanilor.

Citește și: Ce a făcut-o pe Andreea Bălan să știe că Victor Cornea e bărbatul ideal: „A contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație”

Ce spune Carmen Harra despre relația celor doi

Chiar dacă ruptura a fost una extrem de dureroasă, Carmen Harra spunea recent faptul că doar Viviana Sposub ar putea face ca relația să funcționeze din nou, însă nu pentru mult timp. Totodată, clarvăzătoarea spune că actorul ar putea rămâne singur în viitor.

„Vorbim de o relație karmică, doar că el este un însingurat și  un neînțeles, este foarte introvertit, are o căldură extraordinară, dar este interiorizat și îi va fi foarte greu să aibă o relație care să meargă. Aș putea să cred că la un moment dat rămâne singur, pe parcursul vieții. Circumstanțele par să nu-l favorizeze, dar nu ăsta e adevărul. Ea este cu totul altfel, e și pragmatică, și realistă. Ruptura a fost dureroasă, pentru că se conectau karmic. Dacă ei nu-și rezolvă legătura karmică, va fi greu pentru ea să-și găsească pe altcineva, el este fericit și singur, cu copii, realizările lui, cu cariera și nu-l văd intrând în nimic serios. La ea, trebuie să soluționeze ce a creat el, pentru a merge mai departe.”, spune Carmen Harra în cadrul emisiunii Wownews.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni dure pentru 2024: „Lumea stă pe un butoi de pulbere, iar următorii ani sunt periculoși”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel