Carmen Harra, previziuni dure pentru 2024: „Lumea stă pe un butoi de pulbere, iar următorii ani sunt periculoși”

Data publicării:
Carmen Harra, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru anul 2024 și anunță pericolele pe care am putea să le înfruntăm curând.

Toată lumea speră la un 2024 mai liniștit și mai bun, fără conflicte, războaie și consecințele care apar, inevitabil, în urma acestora. Carmen Harra spune însă că aceste dorințe sunt departe de a fi realitate, întrucât haosul nu se va termina, odată cu pășirea în noul an. Clarvăzătoarea nu are deloc vești bune pentru populație și spune că ne-ar putea bate la ușă curând un nou pericol. Oamenii nu trebuie să-și piardă însă speranța și trebuie să se roage constant pentru liniște și sănătate.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

VEZI și: Carmen Harra prevede un viitor sumbru pentru George Burcea: „La un moment dat rămâne singur”. Ce spune despre împăcarea cu Viviana Sposub

Când se încheie conflictul din Israel

O întrebare pe care foarte multe persoane o au pe buze este când se încheie conflictele actuale din lume. Dacă dintre cel care se desfășoară între Rusia și Ucraina clarvăzătoarea nu are date exacte, cel din Israel va ajunge curând la final, anunță ea. 

„Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat prin intervenția  americanilor dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic.

În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi.  Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.”, a continuat ea.

Citește și: „Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert”. Carmen Harra, predicții pentru vedetele din România. Ce spune despre viața sentimentală a Oanei Roman

„Lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși”

Astfel, pericolul din următoarea perioadă poate fi prezent la orice pas, povestește Carmen Harra, care spune că nu doar anul 2024 este pus sub aceste avertisment. 

„Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai adăugat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel