Viviana Sposub, clipa adevărului: ”E un moment critic. E o miză foarte mare”

Data actualizării: | Data publicării:
Viviana Sposub, foto Ferma, Protv
Descriere foto: Viviana Sposub, foto Ferma, Protv

Săptămâna finalei! Concurenții din Ferma au ajuns la un moment care în urmă cu 12 săptămâni părea doar un vis: acela de a fi aproape de marea finală a competiției. 

Dacă Augustin Viziru este sigur de locul lui în duelul pentru titlul de Fermierul anului 2020, ceilalți patru concurenți au încă emoții. Iar foștii competitori sunt mai deciși ca niciodată să dea calculele peste cap. 

Dacă prima noapte a adus o petrecere pe cinste în care glumele, cântecele și energia au schimbat total starea celor din casă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Astăzi, cei care au avut timpul necesar să vadă evoluția colegilor și modul în care aceștia au avansat etapă cu etapă, vor avea dreptul să facă o serie de nominalizări care vor impacta major ultimele zile din Ferma! 

Deși este singurul concurent în siguranță, Augustin se va declara dezamăgit de alianțele și strategiile care se conturează pe ultima sută de metri. Acesta va avea sentimentul că fiecare urmărește un interes personal și nu va avea în vedere întreaga competiție, drept urmare le va transmite un mesaj foștilor colegi: ”Nu reprezentați personaje, vă reprezentați pe voi”.

Ziua va fi și ea una dificilă: Anna, Andrei, Augustin, Elena și Viviana vor primi noi misiuni. De această dată, proba fi individuală, dar ei vor avea dreptul să primească ajutor de la cei care tocmai au revenit cu forțe proaspete în casă. 

Atmosfera va reveni la tensiune și în seara în care concurenți își vor exprima voturile, Viviana va recunoaște: ”E un moment critic. E o miză foarte mare”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel