Viviana Sposub îi oferă lui George Burcea ceea ce Andreea Bălan nu a putut: „Conexiunea devine mult mai bună și dragostea înflorește'”

Data actualizării: | Data publicării:

George Burcea a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Viviana Sposub și despre cum au decurs lucrurile între ei. Actorul compară relația pe care o are cu frumoasa prezentatoare Tv, cu cea pe care a avut-o cu fosta soție, artista Andreea Bălan.

George Burcea spune că la început nu a fost nimic sexual între el și Viviana Sposub. Cei doi s-au cunoscut la Ferma, iar sentimentele pe care le-au nutrit unul pentru celălalt, au ieșit imediată la iveală. 

 


„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).', i-a spus George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus'.


Mai mult, actorul o vede pe tânăra Viviana extrem de puternică. George Burcea vede în iubita sa un izvor de inspirație și susținere. 

„Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine, mai ales privind de cum a venit ea în «Fermă», cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea„, a declarat George Burcea.


De asemenea, George Burcea a vorbit și despre cel mai important lucru pe care i-l oferă Viviana: susținere. Lucru pe care actorul spune că nu l-a găsit în trecut, făcând aluzie la căsnicia cu Andreea Bălan.

„Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent: dacă face un lucru bun sau mai puțin bun! Cred că asta înseamnă un parteneriat foarte bun, să-i oferi, de fapt, o susținere, să-i oferi partenerului susținere indiferent de ceea ce face, pentru că, dacă-l calci în picioare, să știi că nu va face nimic altceva! Și aici, vă spun din proprie experiență, nu va face nimic altceva decât să se închidă în el și să dorească să fugă, să se ascundă, să alerge. În momentul în care tu susții partenerul și în momentul în care partenerii se susțin între ei, să știi că atunci, conexiunea devine mult mai bună, energia devine una mai bună și dragostea să știi că înflorește', a mai spus George Burcea la Pro TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel