Viviana Sposub, declarație surprinzătoare: „Sunt spărgătoarea de case. De 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa”

Data publicării:
Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram

Viviana Sposub și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, formează un cuplu de peste un an.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în urmă cu un an și 3 luni, în cadrul emisiuii „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV. Cei doi erau singuri în acel moment, însă actorul tocmai ce anunțase despărțirea de Andreea Bălan, mama fetițelor sale. Chiar dacă nu se pune problema ca Viviana să fi intervenit în relația celor doi, simpatica prezentatoare TV a făcut o glume pe seama acestei situații, în condițiile în care iubitul ei, în acte, încă este căsătorit cu Andreea Bălan. 

 


„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.


De mica m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept...să divorțeze!", a declarat Viviana Sposub în ediția trecută a „Bravo, ai stil! Celebrieties”, de la Kanal D. 


Reacție neașteptată la cererea în căsătorie a lui George Burcea: „Tu știi prea bine răspunsul”


Recent, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram pentru a le oferi fanilor detalii picante din relația cu George Burcea dar și din competiția de stil de la Kanal D. 


George Burcea nu a ratat ocazia și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să îi fie soție. Viviana Sposub nu a îmbrățișat prea entuziasmată inițiativa actorului și a preferat să ofere un răspuns evaziv. Viviana Sposub l-a sfătuit pe George Burcea să reformuleze cererea în căsătorie și i-a subliniat că nu aceasta este metoda prin care dorește să spună marele „DA”. 


„Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns”, a spus Viviana Sposub pe Instagram.


Vedeta a fost întrebată în repetate rânduri dacă fosta căsnicie a iubitului ei cu Andreea Bălan le afectează relația. Viviana Sposub le-a dat de înțeles fanilor că nu este deloc ușoară această situație, dar se bucură că în fiecare zi că este alături de bărbatul iubit. 


„Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit”, a mai spus vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel