Viviana Sposub confirmă despărțirea de George Burcea: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Data publicării:

După o perioadă în care au tot circulat zvonuri că în relația lor ar fi apărut probleme, Viviana Sposub confirmă despărțirea de George Burcea. 


Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea, unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, a ajuns la final.


„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte.

Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, este mesajul scris de Viviana Sposub pe Instagram.


Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în cadrul emisiuii „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV. Cei doi erau singuri în acel moment, însă actorul tocmai ce anunțase despărțirea de Andreea Bălan, mama fetițelor sale. 


La începutul relației, Viviana se vedea alături de George pentru tot restul vieții ei:

„Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie. Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs extorsiunea'. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a declarat Viviana Sposub în urmă cu trei ani pentru okmagazine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel