Viviana a schimbat foaia. Taie și spânzură în jurul ei. Augustin Viziru: ”A suferit modificări de comportament colosale”

Aseară, Viviana Sposub a reușit să câștige primul ei duel de fermier șef și a preluat puterea în casă, menținând șansa alianței din care face parte de a coordona deciziile și-n această săptămână. 


Fără a sta pe gânduri, aceasta a decis că cele mai potrivite pentru rolul de servitor sunt Elena Chiriac și Anna Lesko, două concurente aflate deja într-un conflict deschis. 

Cu un mandat aflat la început, Viviana a schimbat deja foaia și a devenit mult mai acidă în decizii. Elena pare a fi concurenta care are cel mai mult de suferit, iar Augustin va sesiza imediat acest lucru și nu va ezita să spună: ”Fiecare fermier șef a suferit modificări de comportament colosale”. Tot el va considera că toți colegii sunt nedrepți cu mezina competiției și va sublinia că: ”Fetița asta, Elena, este hăituită de când a început jocul”. 

Deși au o misiune extrem de dificilă pentru aceste zile, resursele de hrană sunt tot mai mici: ”Mi-e foame de ieri de la amiază și încerc să țin sentimentul sub control”, va admite Viviana. Pentru a depăși această problemă, fermierii vor merge la proba pentru mâncare.

Munca va fi întreruptă de unul dintre cele mai dure conflicte, de o ceartă care va scoate la iveală cuvinte dure și va aduce o concluzie dureroasă transmisă de una dintre concurente: ”Eu nu am trăit așa ceva în viața mea...”. Ce va transforma scânteia într-un adevărat foc și cum se vor schimba relațiile în casă după cele întâmplate, descoperim diseară. 

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 noi, 12:19 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play