Viviana a schimbat foaia. Taie și spânzură în jurul ei. Augustin Viziru: ”A suferit modificări de comportament colosale”

Aseară, Viviana Sposub a reușit să câștige primul ei duel de fermier șef și a preluat puterea în casă, menținând șansa alianței din care face parte de a coordona deciziile și-n această săptămână. 


Fără a sta pe gânduri, aceasta a decis că cele mai potrivite pentru rolul de servitor sunt Elena Chiriac și Anna Lesko, două concurente aflate deja într-un conflict deschis. 

Cu un mandat aflat la început, Viviana a schimbat deja foaia și a devenit mult mai acidă în decizii. Elena pare a fi concurenta care are cel mai mult de suferit, iar Augustin va sesiza imediat acest lucru și nu va ezita să spună: ”Fiecare fermier șef a suferit modificări de comportament colosale”. Tot el va considera că toți colegii sunt nedrepți cu mezina competiției și va sublinia că: ”Fetița asta, Elena, este hăituită de când a început jocul”. 

Deși au o misiune extrem de dificilă pentru aceste zile, resursele de hrană sunt tot mai mici: ”Mi-e foame de ieri de la amiază și încerc să țin sentimentul sub control”, va admite Viviana. Pentru a depăși această problemă, fermierii vor merge la proba pentru mâncare.

Munca va fi întreruptă de unul dintre cele mai dure conflicte, de o ceartă care va scoate la iveală cuvinte dure și va aduce o concluzie dureroasă transmisă de una dintre concurente: ”Eu nu am trăit așa ceva în viața mea...”. Ce va transforma scânteia într-un adevărat foc și cum se vor schimba relațiile în casă după cele întâmplate, descoperim diseară. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 noi 2020, 12:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience