Visezi că ești însărcinată? Un expert explică ce semnifică acest vis

foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Visele despre sarcină sunt adesea mai mult despre noi începuturi decât despre bebeluși, explică un expert în interpretarea viselor. 

Visele despre sarcină nu înseamnă automat că ești însărcinată - dar semnalează ceva.

În calitate de analist de vise profesionist și autor al cărții "Alchimia viselor tale", Athena Laz ajută oamenii să înțeleagă modelele și simbolurile recurente care apar în visele lor, cum ar fi nașterea și faptul că sunt însărcinate, potrivit Today.

Visele despre sarcină pot avea diverse interpretări, în funcție de context și de experiențele personale ale visătorului.

Iată câteva posibile semnificații.


Ce înseamnă un vis despre sarcină când nu ești însărcinată?

Acesta este un apel la concentrarea pe creativitate, pe noi începuturi și pe trecerea prin tranzițiile etapelor vieții.

În general, a visa despre sarcină atunci când nu ești de fapt însărcinată ar putea reflecta creșterea personală, transformarea sau anticiparea unei schimbări semnificative în viață sau a unui eveniment care se află la orizont.

Visele despre sarcină pot simboliza, de asemenea, o dorință de noi începuturi, creativitate sau dezvoltarea unei idei semnificative în viața ta. 

De asemenea, este important să luați în considerare detaliile și emoțiile specifice din cadrul visului pentru a obține o înțelegere mai precisă a semnificației acestuia pentru dvs. personal. Te-ai bucurat sau ai fost tristă să afli că ești însărcinată în vis? Sau unde pur și simplu treceai prin mișcări?

Modul în care te simți într-un vis poate oferi o mare perspectivă asupra modului în care te simți de fapt la un nivel mai profund și mai semnificativ.  

Ce înseamnă dacă visezi un test de sarcină pozitiv?


În general, visul despre o sarcină pozitivă este în general văzut ca un semn pozitiv de fertilitate și transformare - cu excepția cazului în care ai fost devastată în vis să descoperi că erai însărcinată.

În acest caz, visul îți poate spune că te simți foarte nepregătită pentru o nouă situație care "crește" în viața ta. La fel ca o mamă care își crește copilul în pântece, ceș visează un test de sarcină pozitiv, dar într-un moment în care se simte nepregătit să aducă pe lume un "copil".


Pe de altă parte, dacă ai fost fericită să afli despre sarcină în vis, atunci ar putea indica faptul că te afli într-o fază fertilă și productivă, gata să hrănești și să aduci ceva nou pe lume. Poate simboliza, de asemenea, dorința de împlinire emoțională și anticiparea unui nou capitol din viața ta.

Totuși, ai putea fi însărcinată


În cele din urmă, acest tip de vis ar putea fi, de asemenea, pur și simplu să alerteze visătorul asupra faptului că ar putea fi, de fapt, însărcinată  și, prin urmare, ar trebui să verifice acest lucru dacă crede că ar putea fi cazul!

 

Visele sunt diferite atunci când ești însărcinată?


Multe femei îmi spun că visele lor sunt mult mai vii și mai clare atunci când sunt însărcinate. Dar este foarte mult o experiență de la persoană la persoană în acest caz.


Ce înseamnă dacă visezi că naști

Un astfel de vis poate sugera că ești în proces (sau pe cale să) dai naștere la ceva care va aduce "viață nouă" în lumea ta. Ar putea fi o idee de afaceri, o inspirație de lucru sau pur și simplu un nou mod de gândire. 

 

La fel ca în cazul oricărei nașteri, visul vă avertizează și asupra faptului că va trebui probabil să "împingeți" fizic pentru a vedea copilul (noul proiect) venind pe lume. Cu alte cuvinte, s-ar putea să trebuiască să depuneți o cantitate substanțială de efort în noul vostru proiect pentru a-l naște în lume. 

Deoarece și tu naști un copil - visul te atenționează asupra faptului că acest nou "lucru" din viața ta se află în stadii incipiente sau în copilărie. Trebuie să îl îngrijești și să te ocupi cu dragoste de el pentru ca acesta să supraviețuiască și să se dezvolte. Îngrijește-te de noul tău mod de viață și îl vei vedea înflorind.

Alternativ, acest tip de vis poate, de asemenea, să alerteze pur și simplu persoana care visează asupra unei dorințe interioare profunde de a avea într-adevăr un copil și de a face pasul spre paternitate/ maternitate. Conștiința de sine și reflecția din partea visătorului în acest caz vor ajuta la iluminarea și mai mult a semnificației visuluim potrivit Today. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 26 aug 2023, 16:26 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience