Virgil Ianțu, legătură neștiută cu Cristi Borcea. Cum i-a schimbat viața omul de afaceri: „Mi-a aruncat un pliant pe masă și mi-a zis…”

Data publicării:
Sursa foto: Virgil Ianți și Cristi Borcea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Virgil Ianți și Cristi Borcea, instagram

Virgil Ianțu a dezvăluit care este legătura neștiută dintre el și Cristi Borcea. Omul de afaceri i-a schimbat viața.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV.  Vedeta a devenit cunoscut după ce a prezentat mai multe proiecte în televiziune, printre care „Vrei să fii miliardar?', „Copiii spun lucruri trăsnite' și „Te crezi mai deștept?'. Acum aproape 20 de ani, Virgil Ianțu cânta în formația „The 50’s', alături de Ștefan Bănică Jr. Puțini sunt cei care știu care este legătura dintre el și Cristi Borcea. 

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Virgil Ianțu a dezvăluit cum i-a schimbat Cristi Borcea viața. Acesta a mărturisit că omul de afaceri l-a inspirat să prezinte show-uri pentru copii. 

Cum i-a schimbat viața Cristi Borcea lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a devenit cunoscut după ce a prezentat celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăsnite'. Cel care l-ar fi îndrumat pe Virgil Ianțu să prezinte această emisiune a fost Cristi Borcea. Prezentatorul TV a povestit cum s-a întâmplat totul. 

„Cristi Borcea a venit și mi-a aruncat un pliant pe masă.

Mi-a zis: uite, asta e următoarea emisiune pe care o să o faci. E o emisiune cu copii.

Nu, ce să fac eu cu o emisiune de copii? Nu mă interesează, nu am copii, nu am vreo chimie cu copiii.

Mi-a zis să mă duc să văd o înregistrare originală, americană, cu emisiunea moderată de Bill Cosby. Când am văzut despre ce este vorba și ce presupune, m-am dus la el și i-am zis că vreau să o fac', a explicat el la podcast. 

Virgil Ianțu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr

Virgil Ianțu a fost recent invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr, dar și cum au ajuns să cânte împreună, timp de nouă ani.  Prezentatorul TV a mărturisit că pasiunea pentru muzică a fost motivul pentru care s-au apropiat. 

„Noi ne-am întâlnit pe la petreceri prin anul 1993, eram ca prin același anturaj. Ne-am tot întâlnit, el venea cu chitara și am început să cântăm. Cântam mult Beatles și ne-am plăcut. De fapt, muzica ne-a împrietenit. După am început să jucăm fotbal împreună, să stăm unii la alții cu zilele, să plecăm în vacanțe. La un moment dat, a venit ideea asta de a face grupul vocal. Eu, în prima fază, nu puteam să cânt în concerte pentru că eram la Madrigal și acolo era un regim extrem de strict. 

Pe lângă energia noastră ca trupă, ca gașcă, ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical. Eram toți care știam ce însemnă armonie, știam ce înseamnă partituri. Noi făceam aranjamentele vocale și eram foarte serioși. Trupa cu Ștefan Bănică Jr a durat vreo nouă ani”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel