Virgil Ianțu, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. Cum au ajuns cei doi să cânte împreună: Muzica ne-a împrietenit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Virgil Ianțu și Ștefan Bănică JR, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Virgil Ianțu și Ștefan Bănică JR, instagram/ colaj foto

Virgil Ianțu a dezvăluit cum a ajuns să cânte cu Ștefan Bănică Jr.

Virgil Ianțu a fost recent invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr, dar și cum au ajuns să cânte împreună, timp de nouă ani. 

Prezentatorul TV a mărturisit că pasiunea pentru muzică a fost motivul pentru care s-au apropiat. 

„Noi ne-am întâlnit pe la petreceri prin anul 1993, eram ca prin același anturaj. Ne-am tot întâlnit, el venea cu chitara și am început să cântăm. Cântam mult Beatles și ne-am plăcut. De fapt, muzica ne-a împrietenit. După am început să jucăm fotbal împreună, să stăm unii la alții cu zilele, să plecăm în vacanțe. La un moment dat, a venit ideea asta de a face grupul vocal. Eu, în prima fază, nu puteam să cânt în concerte pentru că eram la Madrigal și acolo era un regim extrem de strict. 

Pe lângă energia noastră ca trupă, ca gașcă, ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical. Eram toți care știam ce însemnă armonie, știam ce înseamnă partituri. Noi făceam aranjamentele vocale și eram foarte serioși. Trupa cu Ștefan Bănică Jr a durat vreo nouă ani”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul lui Cătălin Măruță. 

Virgil Ianțu, motivul pentru care s-a destrămat trupa

Virgil Ianțu a mărturisit că trupa s-a destrămat din cauza unor tensiuni care au avut loc între ei. Deși nu și-au mai vorbit câteva luni bune, ulterior cei doi s-au împăcat, mai ales că jucau împreună la aceeași piesă de teatru. 

„Totul s-a terminat probabil din cauza unui moment în care ne-am încordat amândoi și nu a fost bine. A fost o tensiune care s-a creat, poate că a fost orgoliu din ambele părți. Cel mai important a fost că, după o vreme, ne-am pus la masă împreună, am vorbit și ne-am spus că e păcat să stricăm totul. Nu ne-am vorbit câteva luni. Totuși, am jucat împreună și la aceeași piesă de teatru, ne tot vedeam, era nenatural să stăm supărați”, a mai povestit prezentatorul TV.

Citește și: Iulia Albu și Alex Velea, SCANDAL de proporții. De la ce a pornit totul: Îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel