Fiica lui Virgil Ianțu a devenit majoră. Prezentatorul TV, mesaj emoționant: „Noi tot părinții tăi suntem”

Sursă foto: Facebook/ Virgil Ianțu
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a emoționat fanii prin declarația făcuta fiicei sale.

Virgil Ianțu este una dintre cele mai cunoscut vedete din România. Acesta are o familie fericită și se poate mândri și cu o carieră profesională de invidiat. Fiica celebrei vedete a împlinit 18 ani, serbând astfel majoratul. Acesta a fost un moment de celebrare în familia cunoscutului prezentator TV, fapt care l-a făcut să declare public iubirea și recunoștința pentru o așa fiică minunată.

Mesajul tatălui ei

 Prezentatorul a transmis un mesaj public de ziua fetei sale și a împărtășit pe Facebook o fotografie de familie cu el, partenera sa și fiica lor, alături de care a adăugat:

„Spun tot timpul că nu ne puteam imagina, nu puteam cere să avem un copil, o fetiță, astăzi o domnișoară ca Jasmina. Îți mulțumim pentru bunătate, umor și pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Chiar dacă ai împlinit 18 ani, noi tot părinții tăi suntem, iar tu tot bebica noastră vei rămâne și îți vom fi alături oriunde și oricând ai nevoie. Să te bucuri de vârstă și să fii sănătoasă și norocoasă! Mami și Tati, cel mai fericit tată din lume”, a precizat vedeta pe platformele de socializare.

Fanii au fost impresionați

Fanii lui Virgil Ianțu au reacționat cu aprecieri, dar și multe mesaje de felicitare pentru Jasmina. „Să vă trăiască prințesa! Ani mulți și frumoși!”, „La mulți ani, babe. Gata, ai crescut. Abia aștept să văd toate ușile frumoase pe care le vei deschide mereu zâmbind”, „La multi ani, superbitate de fată! ? Felicitări vouă – părinți minunati – pentru tot ce ați făcut pentru ea! ?”

Cum menține magia între el și Roxana

De asemenea, mulți s-au întrebat cum reușește Virgil Ianțu să întrețină misterul cu partenera sa, alături de care are o viață tot mai fericită. Vedeta a dezvăluit câteva detalii în cadrul unui interviu cu Măruță.

„Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii...este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea, toată”. Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo. Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a spus vedeta.

Întrebat de Măruță cum face față momentelor dificile, vedeta a mărturisit că Roxana reprezintă un adevărat suport din toate punctele de vedere.

„Cumpănă reală, nu. Am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar probabil era o perioadă normală cred, când făceam juriul la megastar, ieșeam destul de mult, apăruse Tribute, clubul, și acolo eram cu prietenii, dar din dorința de a sta cu prietenii și ieșeam cam mult din casă. Ea niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie, și nici nu i-am dat ocazia și nici să zică „Dar nu te duce la Tribute”, amândoi am avut libertate, ne-am acordat-o și asta ne-a apropiat. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie făcută cu forța. Trebuie să existe dragoste reală de ambele părți.”, a precizat Virgil Ianțu.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 16:46 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience