Iulia Albu și Alex Velea, SCANDAL de proporții. De la ce a pornit totul: Îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Iulia Albu și Alex Velea sunt la cuțite. Între cei doi a luat naștere un adevărat război. 

Iulia Albu și Alex Velea se află într-un scandal de mari proporții. În urmă cu câteva zile, în cadrul unei rubrici TV,criticul de modă a spus despre Alex Velea că are lanț de manelist și i-a dat nota trei pentru vestimentație. Ulterior, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a jignit-o pe Iulia Albu. Subiectul a fost deschis și de Radu Țibulcă, care a adus-o inițial în discuție pe Dana Budeanu.

„Mi-a zis Dana Budeanu că sunt fătălău. Mi-a dat și block, așa că pot să zic orice de ea. Dar Iulia Albu a zis că sunt mișto.”, a spus gazda podcastului.

„Nu cred că te știa. Dacă știa cu ce te ocupi, probabil nu zicea asta. La mișto ți-a zis. Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.”, a explicat Alex Velea.

Iulia Albu, mesaj ȘOCANT pentru fiica ei, după scandalul cu Alex Velea

Într-o zi de luni mama ta te va învăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, dragă mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de ține. Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, dragă mamei, trebuie să ți mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA. Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia L**u *&%$# fashionistă care o &*%$ în batistă. Ai strâmbat o oglindă. Vezi că noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, #$&* mică!

De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai notă 1. &%^& acadeaua! Să dai #%^&* la găină, mare manelist,” pentru că mama ta a spus că el poartă un lanț de manelist și i-a dat o notă de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește față ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ.

Și mama ta, Mikaela, SPUNE:Nu, Alex Velea, nu te-am numit c*****r. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu NU POȚI stă drept. Și asta nu se va schimbă niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii. Eu stau cu capul sus în față fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect s****l. O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume in care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o “z*****ă” și trimițând-o “să l***ă acadeaua”. Mama ta, Mikaela, STĂ DREAPTA.Fii o salcie, Dragă mamei.Lasă-i să treacă că vântul, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel