Virgil Ciulin a plecat acasă cu trofeul iUmor și premiul de 20.000 de euro: ”Ai demonstrat că poți să devii un stand-uper foarte bun”

Data publicării:

Vasluianul Virgil Ciulin a câștigat cel de-al unsprezecelea sezon iUmor cu un număr de stand-up care a iscat discuții la masa juraților şi a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Ieri seară în finala iUmor, Virgil Ciulin, concurentul din Vaslui despre care Mihai Bendeac a declarat că îi este fan, i-a făcut pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să dezbată intrarea sa la votul publicului. 

„Ai o imaginație bună, dar nu ai găsit soluția de a colecta și organiza informația încât să o returnezi bine!”, a declarat Cheloo. La polul opus acestor percepții și idei ale colegului de pupitru se află Mihai Bendeac și Delia.

 ”Ai demonstrat că poți să devii un stand-uper foarte bun”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentului. 

Delia a încercat să intre în profunzimea numărului analizând o altă perspectivă: ”Doar un tip atât de empatic și sensibil poate forța nota atât de mult încât să nu aibă remușcări. Ai fost foarte bun în seara asta!”. 
Cu toate că în primă instanță Cheloo a dat dislike argumentând: „Acest număr intră în categoria nereușite de succes!”, 

Mihai Bendeac a sărit în apărarea concurentului motivandu-și opinia și votul: „Stând pe acest scaun trebuie să văd potențial, iar aici este vorba despre el. În acest context ai greșit. Te rog schimbă-ți votul!”. 

Discuției dintre cei doi jurați i s-a alăturat și Delia care a ajutat la clarificarea situațieii. Votul a fost reluat și Virgil Ciulin a primit toate cele 3 like-uri, trecând astfel la votul publicului.

  Lui i s-au alăturat Kiara Firan, Stevo Joslin și Zamfir Silaghi toți primind toate voturile celor trei jurați. Publicul a fost cel care a decis prin SMS câștigătorul sezonului 11 iUmor. Seara trectă, Virgil Ciulin a fost cel care a câștigat încrederea celor de acasă și a plecat acasă cu trofeul emisiunii și premiul de 20.00 de euro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel