Viorica și Ioniță de la Clejani, noi declarații despre scandalul iscat de Fulgy: „Este foarte delicată situația”

Data publicării:
Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt într-o situație foarte delicată din cauza scandalului mediatic creat de fiul lor Fulgy. 

Familia Clejanilor trece prin momente grele, după ce Fulgy a iscat un imens scandal mediatic. Tânărul a adus acuzații grave la adresa lui Alex Velea, dar și jigniri gratuite Antoniei. Cei doi artiști și-ar cerut scuze față de familia lui Alex Velea și au spus că vor merge la studio pentru a afla mai multe despre incidentul care l-a enervat atât de rău pe fiul lor. 


„Este foarte delicată situația. Bine, sunt câteva emisiuni pe care le respectăm. Sunt majoritatea emisiunilor unde nu se promovează artiștii decât cu un scandal. Nu spun că e o invenție românească. Fulgy urmărea cariera și modul de promovare ale unor artiști internaționali”, a declarat Ioniță de la Clejani la Vorbește Lumea.


Chiar dacă situați este una delicată, cei doi artiști spun că își vor susține fiul indiferent de greșelile pe care le va face și spun că totul a fost o strategie de marketing. 


„Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni. Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a mai spus tatăl lui Fulgy. 


Băiatul Clejanilor a fost ridicat de către poliție chiar din locuința sa, după ce a fost reclamat către organele legii chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după amenințările la adresa mai multor persoane, în cadrul unui Live pe Youtube. 


„Marga a dat-o pe trap, iar Fulgy, e alegerea lui. Eu nu pot să oblig ce să aleagă copiii în viață, cum nici mama nu m-a obligat”, a mărturisit și Viorica de la Clejani.

 

Citește și: Mara Bănică, declarații uimitoare despre Fulgy: „M-am întâlnit cu Ioniță și cu Fulgy, acum trei ani, și vorbea absolut în dodii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel