Mara Bănică, declarații uimitoare despre Fulgy: „M-am întâlnit cu Ioniță și cu Fulgy, acum trei ani, și vorbea absolut în dodii”

Mara Banica, foto Facebook
Descriere foto: Mara Banica, foto Facebook

Jurnalista Mara Bănică a dezvăluit că Fulgy nu se simțea bine încă de acum trei ani de zile. 

Ioniță și Viorica de la Clejani trec prin clipe grele după ce fiul lor a iscat un scandal imens. Tânărul a amenințat mai multe persoane publice, chiar și pe tatăl său, iar acum se află internat la un spital de psihiatrie din Capitală. 


Fulgy a fost ridicat de către poliție chiar din locuința sa, după ce a fost reclamat către organele legii chiar de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, după ce a făcut mai multe amenințări în cadrul unui Live pe Youtube. 


"Este o situație, în mod evident, foarte gravă. Ne uităm cu toții la ce face copilul acesta. Îi spun copil că îl știu de mic!


Din păcate, toată lumea se îndreaptă acum, lumea cu capul pe umeri, spre părinți și spun că uite ce copii  au. Eu sunt de principiu că părintele își apără copilul și dacă e vinovat de crimă.


Dar gestul acesta de a chema Poliția și de a-l interna și așa mai departe, în opinia mea, trebuia făcut de mult mai multă vreme.


Nu vreau să intru în niște amănunte, eu la un moment dat, m-am întâlnit cu Ioniță și cu Fulgy, cred că sunt trei ani și Fulgy nu era bine.

Am rămas șocată în momentul în care l-am văzut, vorbea absolut în dodii, îmi spunea că o să cumpere toate televiziunile din România și că o  să facă o singură televiziune și o să îl pună pe Dan Capatos director.


Tatăl lui îl asculta, eu în viața mea nu am văzut un om așa sub influență, nu am avut ocazia. Atunci i-am spus lui Ioniță la ureche "du-l la un doctor" și el a deschis ochii așa și a mai stat preț de câteva secunde și apoi a plecat.


E foarte greu, cred, ca părinte să te poți detașa de dragostea aceea mare și să accepți. Îmi este foarte milă de oamenii aștia. Sper din suflet să-l interneze undeva și să reușească până la urmă. Sunt cazuri în lumea asta, în care oameni cu probleme și-au revenit", a explicat jurnalista Mara Bănică, la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 09 iun 2021, 14:11 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience