Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise: "E puiul meu"

Data publicării:

Viorica de la Clejani a transmis un mesaj emoționant, după ce Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

Viorica de la Clejani a avut o primă reacție, după ce Fulgy ar fi fost prins drogat la volan și chiar el a recunoscut ulterior că în trecut a consumat substanțe interzise. Recent, artista a publicat la InstaStory mai multe filmulețe din timpul unui spectacol, acolo unde era acompaniată de fiul ei și plângea, în timp ce îl strângea în brațe. În dreptul acestor imagini, artista a precizat că Fulgy este „puiul ei” indiferent de ceea ce se întâmplă și că va rămâne așa până ce ea nu va mai fi în viață.

Fulgy, replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu: „O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi”

Viorica susține că fiul ei este cea mai mare comoară a ei de pe acest pământ. Mai mult decât atât, artista a avut și un mesaj pentru răutăcioși.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând.

Fuly a fost prins drogat la volan!

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit săptămâna trecută de de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice.

Înainte să ajungă la sediul INML, Fulgy a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»”

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel