Fulgy, replici acide la adresa Biancăi Drăgușanu: „O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi”

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Fulgy continuă seria atacurilor la adresa vedetelor. Fiul Clejanilor le-a declarat război Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău. 

Fulgy nu s-a putut abține și a adus replici dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Acesta l-a criticat chiar și pe Gabi Bădălău, pe care l-a acuzat că nu ar avea „valoare”. Fulgy spune că fiul de milionar este într-o relația cu blondina deoarece își dorește „faimă”. 


“O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) parașuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra, dar știu că și tu vrei afirmare. Tu ai bani, dar nu ai valoare, vrei la televizor. (…)”, a declarat Fulgy într-un clip postat pe rețelele de socializare, potrivit cancan.ro. 


Zilele trecute, Fulgy i-a luat apărarea lui Alex Bodi și i-a cerut Biancăi să părăsească țara: “Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? (…) Bianca, dispari, fă din România, că vreau eu”, a fost reacția lui Fulgy. 


Fulgy, băiatul Vioricăi din Clejani, a dezvăluit ce s-a întamplat în studioul lui Alex Velea și motivul pentru care testul antidrog a ieșit pozitiv. 


”Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

 

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan: ”E un băiat major”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel