Viorica de la Clejani, în stare de șoc. A fost martora unui accident cumplit: „Efectiv sunt traumatizată de ceea ce am văzut...”

Data publicării:

Viorica de la Clejani și-a băgat fanii în panică, printr-un mesaj alarmant postat pe rețelele de socializare.

Viorica de la Clejani și-a luat prin surprindere fanii, cu un mesaj total neașteptat pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Artista, aflată în stare de șoc, spune că a fost martora unui accident teribil, în urma căruia o pisică a murit. O iubitoare desăvârșită de animale, vedeta spune că nu-și va reveni prea curând, după imaginile traumatizante pe care le-a văzut și care nu i se pot șterge din cap. Pe această cale, Viorica de la Clejani trage un semnal de alarmă și își roagă toți fanii să fie foarte atenți la volan.

„Deci, sunt în stare de șoc! Acum câteva minute, fix în fața mea, a murit un biet pisoiaș, zdrobit de roata de la mașină. Efectiv sunt traumatizată de ceea ce am văzut...cum i-a zdrobit capul...off! Când vă urcați la volan fiți atenți! Dacă era un om ce făceai, nemernicule? Treceai la fel fără milă? Nu mai suport oamenii! Nu înțeleg cruzimea lor față de animale!”, a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

Fanii au empatizat imediat cu vedeta, iar într-un număr foarte mare, aceștia au susținut punctul de vedere al cântăreței.

„Oamenii au devenit foarte răi! Acesta este adevărul! Ne mâncam între noi de vii! Atât de trist .. ce a devenit lumea asta”

„Din păcate, cel mai periculos animal este omul…lumea s-a dezumanizat…mă mir cum ne mai rabdă Pământul…”

„Of Doamne! Îngrozitor, bietul pisoiaș! Din păcate, acești oameni nu sunt pedepsiți conform legii”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de artistă.

VEZI și: Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, după 5 ani: „Am fost foarte impresionat să constat că..” Ce a observat schimbat la Irina

Diagnosticul care i-a schimbat viața Vioricăi de la Clejani

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp cu diabet, lucru ce i-a schimbat complet stilul de viață. Acest lucru a dus și la pierderea kilogramelor în plus, întrucât vedeta a fost nevoită să renunțe la mai multe alimente. Chiar dacă nu și-a propus să slăbească, pentru că se simțea foarte bine în pielea sa, artista spune că a fost nevoită să se ghideze după sfatul medicului.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede.

Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat artista în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu fructe de mare și pepene galben: „Ideală pentru sezonul cald. Mi se pare senzațională”

I-a fost destul de greu să se obișnuiască cu noul stil de viață

Noua schimbare nu a fost deloc ușoară, povestea în urmă cu ceva timp Viorica de la Clejani. Aceasta spune că avea seri în care se culca înfometată, lucru care a dus la apariția și a altor probleme de sănătate. 

„Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud.

Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mărturisit Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune tv, potrivit click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel