Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica, după 5 ani: „Am fost foarte impresionat să constat că..” Ce a observat schimbat la Irina

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu și-a revăzut, în sfârșit, fiica pe care o are alături de Monica Gabor și care locuiește cu mama sa, în America. 

Irinel Columbeanu este, din nou, un tată fericit și împlinit. Fostul soț al Monicăi Gabor radiază de fericire datorită faptului că și-a revăzut fiica, pe Irinuca. Sunt cinci ani de când cei doi nu au mai purtat o conversație față în față, iar acum se pare că afaceristul nu a mai putut de dor și a plecat în America, acolo unde aceasta locuiește cu mama sa și cu partenerul ei de viață. Șocul reîntâlnirii a fost destul de mare, spune Irinel Columbeanu, care mărturisește că fiica sa s-a maturizat extrem de mult, de la ultima vizită.

„A avut loc în holul hotelului unde locuiesc. Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt 5 ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie.”, a declarat Irinel Columbenu, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Irinel Columbeanu rupe tăcerea cu privire la noua parteneră. Cum arată femeia de afaceri care i-a răpit inima fostului milionar, la 66 de ani: „Ne-am cunoscut acum câteva zile”

Irinel Columbeanu, impresionat de cât s-a schimbat fiica sa

Chiar dacă își amintea de Irinuca drept o fetiță, Irinel Columbeanu a fost plăcut surprins să vadă că cea mică s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care are deja și carnetul de conducere. Fata și-a plimbat în repetate rânduri tatăl pe străzile americane fără teamă, iar abilitățile i-au fost imediat observate de către cel care o privea atent la orice pas.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

VEZI și: Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 60 de milioane: „Ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte”

Cel mai important sfat pe care i l-a oferit Irinei

Irinel Columbeanu i-a oferit și un sfat prețios fetiței sale, pe care o iubește extrem de mult. Este important să crezi în propria intuiție și propria persoană, spune el, iar în acest sens o îndrumă și pe Irinuca.

„Să creadă în ceea ce ea presimte, ca să zic așa, în legătură cu opțiunile mari din viață și să le asculte întotdeauna.”, a mai dezvăluit acesta.

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că Irina este pasionată de artă, ba chiar câștigă bani buni pe spatele tablourilor pictate și vândute ulterior. În acest sens, Irinel Columbeanu spune că fata Monicăi Columbeanu și studiază în acest domeniu, pentru a aprofunda și mai mult tainele sale și pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.  

„Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat”, a  mai spus Irinel Columbeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel