Viorica de la Clejani, după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare. Cum îi ia artista apărarea fiului său

Data actualizării: | Data publicării:

Viorica de la Clejani a oferit prima reacție, după ce fiul său a fost condamnat la închisoare.

Fiul Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat definitiv la închisoare, pentru doi ani, după ce a tâlhărit un tânăr. Sentința finală a venit de la  Curtea de Apel București pe data de 9 noiembrie, Fulgy fiind nevoit să plătească acum și toate cheltuielile de judecată. Chiar dacă băiatul Clejanilor a contestat această decizie, sperând astfel că va ieși nevinovat din toată situația, se pare însă că decizia este definitivă și nu este în favoarea sa. 

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București, potrivit fanatik.ro

VEZI și: Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată: „Îl voi face pe Ioniță bunic”

Viorica de la Clejani, prima reacție după decizia magistraților

Faptul că Fulgy nu mai are acum cale de scăpare și că va trebui să plătească pentru greșelile făcute a venit ca un șoc pentru familia Clejanilor, care, până în momentul de față, nu au comentat situația. Totuși, artista, a ales să facă o postare pe rețelele de socializare, unde a dat de înțeles faptul că este, în continuare, de partea fiului său și că nu este drept ce se întâmplă.

„Uneori e mai bine să-ți ții gura.”, a scris Viorica de la Clejani, pe rețelele de socializare. 

 

Mai mult, Viorica a distribuit pe paginile sale oficiale și textul scris de Fulgy, care părea că sfidează decizia luată de magistrați. Acesta s-a filmat de acasă, într-un halat roșu, în care își liniștea fanii de faptul că nu va merge la închisoare, prea curând. În acest sens, se pare că mama sa este de acord cu el. 

”Hai bună dimineața, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor: Nu sunt la pușcărie și mai e cale lungă, doamne ferește și apără pe toată lumea. Vă pup”, a fost textul scris de Fulgy și distribuit de Viorica de la Clejani, pe rețelele de socializare.

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce sentință a primit

Fulgy, condamnat, după ce a furat și a amenințat un bărbat

”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel