Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. Ce sentință a primit

Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident. 

Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care vedeta a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Aceasta a fost condamnată și are de plătit o sumă uriașă. 

Prin urmare, condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă. Ulterior, magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută, astfel că au luat o altă decizie în legătură cu vedeta potrivit fanatik.ro.

'Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)', este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Margherita de la Clejani nu mai are voie să conducă mașina timp de trei ani

Pe lângă amenda penală de 40.000 de lei pe care a primit-o, Margherita de la Clejani a avut neplăcerea să primească și prelungirea interdicției dreptului de a conduce mașini de la un an la trei ani.

'Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă.

Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022', se arată în decizia instanței.

Ce avere are Fulgy, la doar 23 de ani. Fiul Clejanilor le dă peste nas românilor: „Știți bine că suntem milionari”


”După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că #### în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea, știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară ca asta! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Capitala e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România!”, a scris tânărul pe Instastory în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 14:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience