Viorel Lis și-a scris testamentul. Pe mâna cui va rămâne toată averea fostului edil al Capitalei: „Eu decid ce facem cu banii”

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis a dezvăluit cine va moșteni toată averea fostului edil al Capitalei, potrivit testamentului scris de Viorel Lis.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume, motiv pentru care a decis să își scrie testamentul.

Recent, Oana Lis a vorbit despre averea pe care o deține soțul ei, dar și pe mâna cui va ajunge totul, după ce el se va stinge din viață. Toată lumea știe că Viorel Lis are o fostă soție și copiii, astfel că mulți se întreabă cum se va facea împărțirea în asa fel încât Oana să aibă și ea dreptul la averea soțului său.

Oana Lis a declarat că partajul cu copiii și fosta soție a lui Viorel s-a făcut chiar atunci când s-a produs divorțul, iar acum tot ce a rămas este doar apartamentul în care cei doi locuiesc în prezent. Aceasta a mărturisit că apartamentul este deja trecut pe numele ei și va rămâne al său.

„A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

 

Oana Lis a recunoscut că ea și Viorel Lis nu o duc foarte bine pe plan financiar. În urmă cu ceva timp, soția lui Viorel Lis chiar și-a arătat nemulțumirea față de pensia pe care o are soțul ei, aceasta fiind una destul de mică, iar tratamentele foarte scumpe.

„Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN”, a mai adăugat Oana Lis.

 

Citește și: Ce pensie are Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei abia se ajunge cu banii: „A ajuns să ia cât o femeie de serviciu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel