Viorel Lis, de urgență la spital. Fostul edil este infectat cu o bacterie: "Îi e frică"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor, după ce a prezentat mai multe simptome.

Viorel Lis nu trece prin cea mai bună perioadă. Dacă în urmă cu ceva timp, fostul edil a fost internat de urgență, după ce a suferit un infarct, se pare că acum acesta a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Ca de fiecare dată, soția sa, Oana Lis, îi este alături și a oferit informații despre cum se simte acesta. Femeia spune că a decis să îl interneze pe Viorel într-o clinică, pentru că, în ultima vreme, prezenta tot felul de simptome, din cauza unei bacterii. Chiar dacă îi este frică de ce va putea afla, Oana Lis a decis că aceasta este cea mi bună variantă.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.

Viorel Lis a suferit un infarct, în urmă cu ceva vreme

Recent, Viorel Lis a suferit un infarct. În acele momente, fostul edil era convins că nu se va mai întoarce acasă, durerile fiind extrem de mari. Tot atunci, acesta recunoaște faptul că, pentru prima dată, i-au dat lacrimile, pentru că despărțirea de soția sa, dar și de locuință a fost extrem de grea.

"Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste, mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.

Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a  declarat Viorel Lis, la emisiunea "Teo Show",de pe Kanal D, potrivit click!

Cei doi se descurcă foarte greu cu banii

În tot acest timp, Oana Lis este cea care se ocupă de toate problemele familiei. Vedeta s-a plâns de faptul că nu este ajutată de absolut nimeni în această perioadă, iar tratamentele soțului ei sunt extrem de costisitoare, motiv pentru care nu traversează cea mai bună perioadă nici din punct de vedere material.

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. 

Nu mă ajută nimeni, eu sunt puternică, dar nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul care să mă rog, să mă victimizez. Acum el este slăbit, costurile sunt foarte mari, toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel. Cheltuielile sunt foarte mari. El e sub tratament, trebuie să am mare grijă. Viața după infarct nu mai e la fel.",  a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer: Primul gând care mi-a trecut prin cap a fost moarteaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel